Παρασκευή 13 Σεπτεμβρίου 2013

Νομική τεκμηρίωση της απάτης και τοκογλυφίας σε βαθμό κακουργήματος κατά δανειοληπτών (vid)


«Έλληνες τραπεζίτες φέρτε αμέσως πίσω τα κλεμμένα»
Γράφει ο Στέφανος Τσίπας

      
Συνελληνίδες & Συνέλληνες,
Είναι επιβεβλημένο καθήκον κάθε εχέφρονος αναγνώστου του παρόντος πονήματος, να ενημερώσει, (ο καθείς με όποιο τρόπο μπορεί), τουλάχιστον τους κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα και Γιώργο Προβόπουλο, (πρώην Υπουργό Οικονομικών, πρώην Προϊστάμενο του Συμβουλίου Οικονομικών Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Οικονομικών και πρώην Υποδιοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος αντιστοίχως και νυν Πρωθυπουργό, Υπουργό Οικονομικών και.......
Διοικητή της Τραπέζης της Ελλάδος αντιστοίχως), ότι ο κόσμος το έχει τούμπανο κι’ αυτοί κρυφό καμάρι, πως η υποβάθμιση, η απαξία και η χρεοκοπία των Ελληνικών Τραπεζών, του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών και της Εθνικής μας Οικονομίας οφείλεται κυρίως, εις το γεγονός, ότι επίορκες Διοικήσεις των Ελληνικών Τραπεζών «αρίστευσαν» από την 21.09.1991 μέχρι και σήμερα δολίως σε:

Α) Απάτη - Δημιουργική Λογιστική εις βαθμόν κακουργήματος, (παραβίαση του Άρθρου: 386 παράγραφοι 1 & 3 του Ποινικού Κώδικος),

Β) Τοκογλυφία εις βαθμόν κακουργήματος, (παραβίαση του Άρθρου: 404 παράγραφοι 1, 2, 3, & 4 του Ποινικού Κώδικος, και εν κατακλείδι
  
Γ) Σύσταση εγκληματικής οργάνωσης εις βαθμόν κακουργήματος, (παραβίαση του Άρθρου: 187 παράγραφοι 1 & 3 του Ποινικού μας Κώδικος, εις βάρος όλων ανεξαιρέτως των Δανειοληπτών Πελατών τους και κυρίως εις βάρος Εγχωρίων & κυρίως Διεθνών Επενδυτών - Μετόχων των Πιστωτικών τους Ιδρυμάτων.

Εκ λόγων απληστίας, υπεροψίας και αχαλίνωτης φιλοκέρδειας, δεν έφθασε σε εν πολλοίς διορισμένους και από το Ελληνικό Κράτος ακριβοπληρωμένους Προέδρους & Διευθύνοντες Συμβούλους Τραπεζών,

Α) η καταλήστευση των αποθεματικών των Ασφαλιστικών & Συνταξιοδοτικών μας Ταμείων, αφού, επίορκοι (πράσινοι και μπλέ) Διαχειριστές τους, τα τοποθετούσαν με εγκληματική δολιότητα ως καταθέσεις σε Τράπεζες με μηδενικά επιτόκια,

Β) δεν τους ικανοποίησε η με δόλιες μεθόδους προτροπή (πράσινων & μπλέ) για μετατροπή του επί δεκαετίες κόπου και  μόχθου της Ελληνικής Κοινωνίας σε μετοχές «φούσκες», (όπως αργότερα φευ απεδείχθη), «επιφανών» λαμογίων του Χρηματιστηρίου Αξιών Αθηνών, που σήμερα οι μετοχές των εταιρειών τους ευρίσκονται είτε σε λίστες επιτήρησης, είτε υπό αναστολή διαπραγμάτευσης,

Γ) προκάλεσαν οι επίορκοι αυτοί Τραπεζίτες ξεδιάντροπα ακόμη και τον θυμό και την αγανάκτηση των Διεθνών Αγορών με την κατωτέρω, (λακωνικά προς το παρόν περιγραφόμενη), απίστευτη εις βαθμόν κακουργήματος  παραβατική τους δραστηριότητα.

Συγκεκριμένα: Έγραψαν επίορκοι Τραπεζίτες των δήθεν συστημικών Τραπεζών εις τα παλιά τους υποδήματα, τουλάχιστον, δύο (2) Κοινοτικές Οδηγίες, δύο (2) Νόμους της Ελληνικής Δημοκρατίας και δύο (2) Αμετάκλητες Δικαστικές Αποφάσεις του Αρείου Πάγου, σχετικά με την προσέγγιση των Νομοθετικών, Κανονιστικών και Διοικητικών Διατάξεων των Κρατών Μελών της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που διέπουν την καταναλωτική πίστη.

Ήτοι:
Α) τις Κοινοτικές Οδηγίες:
     α) 87 / 102 / ΕΟΚ / 22.12.1986 και
     β) 98 / 7 / ΕΚ / 16.02.1998,
Β) τους Νόμους της Ελληνικής Κυβέρνησης:
     α) Φ1-983 / 07.03.1991 (ΦΕΚ 172 / Τεύχος Δεύτερο / 21.03.1991), έναρξη ισχύος του Νόμου από 21.09.1991 και   
     β) Ζ1-178 / 13.02.2001 (ΦΕΚ 255 / Τεύχος Δεύτερο / 09.03.2001), και
Γ) τις Αμετάκλητες Δικαστικές Αποφάσεις του Αρείου Πάγου:
     α) υπ’ αριθμόν:   430 / 04.03.2005 / Α.Π. και
     β) υπ’ αριθμόν: 1219 / 22.06.2001 / Α.Π.    

Κοινή συνισταμένη, (των επιταγών των ανωτέρω Κοινοτικών Οδηγιών, των Νόμων της Ελληνικής Δημοκρατίας και των Αμετάκλητων Αποφάσεων του Ανωτάτου Ακυρωτικού Δικαστηρίου της Ελλάδος), ήτο ότι οι Διοικήσεις των Ελληνικών Τραπεζών όφειλαν τουλάχιστον από 21.09.1991 να εφαρμόζουν το αυτονόητο δι’ ευνομούμενη Χώρα.

Δηλαδή να υπολογίζουν τόκους επί πάσης φύσεως δανείων, (στεγαστικών, καταναλωτικών, τρεχούμενων λογαριασμών και πιστωτικών καρτών), με βάση ημερολογιακό έτος, αποτελούμενο από 365 ημέρες, (οσάκις δηλαδή ο Φεβρουάριος του έτους αποτελείται από 28 ημέρες), & με 366 ημέρες, όταν το έτος είναι δίσεκτο, (οσάκις δηλαδή ο Φεβρουάριος του έτους αποτελείται από 29 ημέρες) και όχι με ημερολογιακό έτος, το οποίο δήθεν αποτελείται από 360 ημέρες, διότι διά της δολίας και παρανόμου αυτής μεθόδου καταλήστευαν τους Δανειολήπτες Πελάτες τους και εξαπατούσαν τους Επενδυτές - Μετόχους τους με παρουσίαση πλασματικών και δολίως υπερφουσκωμένων αποτελεσμάτων χρήσεως και κυρίως με εικονική κερδοφορία, η οποία ήτο εν πολλοίς προϊόν απάτης, τοκογλυφίας και δημιουργικής λογιστικής.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ - ΔΙΑΠΙΣΤΩΣΕΙΣ

Διά τις Διεθνείς Αγορές, ο Όμιλος της Εθνικής Τραπέζης της Ελλάδος Α.Ε. δεν είναι «η μεγάλη μας φίλη», ο Όμιλος της AlphaBankA.E. δεν είναι «διαχρονική αξία», ο Όμιλος της Τραπέζης Πειραιώς Α.Ε. δεν είναι «σταθερή επειδή κινείται» και ο Όμιλος της EFGEurobankA.E. δεν είναι «πρωτοπόρος σε κερδοφορία, μερίσματα και αξιοπρεπή πορεία της μετοχής της στο ΧΑΑ».

Δεν είναι αξιόπιστοι διεθνώς και ικανοί να μας βγάλουν από την κρίση, εκείνοι, οι οποίοι είναι τουλάχιστον από τις 21.09.1991 υπεύθυνοι διά την συγκάλυψη παραβατικής δραστηριότητος, επίορκων Τραπεζιτών, που άπτεται απάτης και τοκογλυφίας εις βαθμόν κακουργήματος. (Ίδετε στο Διαδίκτυο βιογραφικά σημειώματα κ.κ. Αντώνη Σαμαρά, Γιάννη Στουρνάρα & Γεωργίου Προβόπουλου).


Εν κατακλείδι,
Δεν γίνονται αποδεκτοί από τις Διεθνείς Αγορές εκείνοι, οι οποίοι με τους συντρόφους τους «μαζί τα έτρωγαν», οι γεροντοκαψούρες του Κορυδαλλού, οι κωλοτούμπες του Ζαππείου 1, 2, 3 ή 2013 κατά των μνημονίων και νυν φανατικοί υπέρμαχοι των μνημονίων, ο φερόμενος ως φοβισμένος τουρίστας της Ραφήνας, ο εξαφανισμένος σε διακοπές Βουλευτής Αχαΐας GAP, εκείνος, (κατά δήλώση του κ. Άδωνη Γεωργιάδη στο TeleastyTV το 2012), ο οποίος «ως Πολιτικός και νυν Πρωθυπουργός διοικεί με μυαλό μωρού παιδιού», οι επίορκοι της λίστας Μιχάλη Χριστοφοράκου, της λίστας ChristineLagarde, της λίστας Liechtenstein, της λίστας Siemens και εν γένει της λίστας σήψεως και διαφθοράς.


ΠΡΟΤΕΙΝΟΜΕΝΕΣ  ΛΥΣΕΙΣ

Ομάδα αδέκαστων επιστημόνων, ασυμβίβαστων με φαινόμενα σήψεως και διαφθοράς, οι οποίοι έχουν «τσίπα» επάνω τους, δηλαδή φιλότιμο και λεβεντιά, καταθέτουν εντός του μηνός Σεπτεμβρίου α) αθρόες αγωγές αποζημιώσεως Δανειοληπτών & Επενδυτών ενώπιον του Πολυμελούς Πρωτοδικείου Αθηνών κατά των 4 Ομίλων των Ελληνικών Τραπεζών, πρωτοπόρων στις ανωτέρω παραβατικές δραστηριότητες, για τους καταληστευθέντες Δανειολήπτες και τους εξαπατηθέντες μετόχους - επενδυτές και β) Ασφαλιστικά Μέτρα, που θα υποχρεώνουν τις Τράπεζες να συμμορφωθούν άμεσα με την Νομιμότητα. Δεν κλονίζεται μία Εθνική Οικονομία, όταν αυτή σφραγίζει Τραπεζικές εστίες απάτης, παραβατικής δραστηριότητος, τοκογλυφίας και οδηγεί επίορκους τραπεζίτες στη φυλακή. Αντιθέτως, ενδυναμώνεται, αναβαθμίζεται, ξεβρομίζει και γίνεται διεθνής επενδυτικός προορισμός.

Δεν κατασκευάσαμε μεταξύ πολλών άλλων, Παρθενώνα, Επίδαυρο, Βεργίνα, Κνωσσό, Αγία Σοφία και Φάρο Αλεξανδρείας με Ευρώ, ούτε διαλύσαμε Περσική, Ρωμαϊκή, Οθωμανική και Γερμανική Ναζιστική θηριωδία με Ευρώ. Με δικό μας Εθνικό Νόμισμα, με Εθνική κυριαρχία, με αξιοπρέπεια, με σκληρή εργασία, σεμνότητα, ταπεινότητα, διαφάνεια και φιλοπατρία θα οδηγήσουμε και πάλι την Ελλάδα μας προς την δόξα, την πρόοδο και την ανάπτυξη, απαλλαγμένοι, όπως και στο παρελθόν, από επίορκους, λαμόγια, εφιάλτες, κλέφτες, απατεώνες, τοκογλύφους και προδότες. Εν κατακλείδι,
  
Αυτό, το οποίο ζητάμε από καταληστευθέντες Δανειολήπτες και εξαπατημένους Επενδυτές είναι η αθρόα παρουσία τους στα κτήρια της πρώην Σχολής Ευελπίδων κατά την ημερομηνία εκδίκασης των Ασφαλιστικών Μέτρων κατά των Ελληνικών Τραπεζών, την οποία σύντομα και θα ανακοινώσουμε, ώστε να ακουστεί σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της Οικουμένης, ότι εδώ είναι Ελλάδα, Χώρα υπερήφανη, Χώρα Πολιτισμού, Χώρα Ηρώων, Χώρα εις την οποία το πρώτον ο Σόλων, ο Κλεισθένης και ο Λυκούργος θεσμοθέτησαν την έννοια της Δημοκρατίας, της Δικαιοσύνης και της Σεισάχθειας*.


ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ  ΕΠΕΞΗΓΗΣΕΙΣ

* Σεισάχθεια: Από το ρήμα «σείω» και την λέξη «άχθος». Κυριολεκτικά: Η απόσειση βαριάς θλίψης, άγχους ή βάρους. Ιστορικά: Η απαλλαγή των αρχαίων Αθηναίων Πολιτών από τα δημόσια και τα ιδιωτικά χρέη τους. Η Σεισάχθεια υπήρξε ένα από τα Νομοθετικά Μέτρα του Σόλωνος το 593 π.Χ.

**  Άρθρο 386 παρ. 1 & 3 του Ποινικού μας Κώδικος περί ΑΠΑΤΗΣ:


Παράγραφος 1: «Όποιος με σκοπό να αποκομίσει ο ίδιος ή άλλος παράνομο περιουσιακό όφελος βλάπτει ξένη περιουσία, πείθοντας κάποιον σε πράξη, παράλειψη ή ανοχή με την εν γνώσει παράσταση ψευδών γεγονότων ως αληθινών ή με την αθέμιτη απόκρυψη ή παρασιώπηση αληθινών γεγονότων, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον τριών (3) μηνών και αν η ζημιά που προξενήθηκε είναι ιδιαίτερα μεγάλη, με φυλάκιση τουλάχιστον δύο (2) ετών» και


Παράγραφος 3: «Επιβάλλεται κάθειρξη μέχρι δέκα (10) ετών, αν ο υπαίτιος διαπράττει απάτες κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια».


*** Άρθρο 404 παρ. 1, 2, 3 & 4 του Ποινικού μας Κώδικος περί ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑΣ:
Παράγραφος 1: «Όποιος σε δικαιοπραξία για την παροχή οποιασδήποτε πίστωσης, ανανέωσή της ή παράταση της προθεσμίας πληρωμής εκμεταλλεύεται την ανάγκη, την πνευματική αδυναμία, την κουφότητα, την απειρία ή την ψυχική έξαψη εκείνου, που παίρνει την πίστωση, συνομολογώντας ή παίρνοντας για τον εαυτό του ή για τρίτον περιουσιακά ωφελήματα, που ανάλογα με τις ειδικές περιστάσεις είναι προφανώς δυσανάλογα προς την παροχή του υπαιτίου, τιμωρείται με φυλάκιση τουλάχιστον έξι (6) μηνών και με χρηματική ποινή».

Παράγραφος 2:  Με τις ίδιες ποινές τιμωρείται και: α) όποιος ανεξάρτητα από τους πιο πάνω όρους, κατά την παροχή ή την παράταση της προθεσμίας πληρωμής, κατά την ανανέωση ή την προεξόφληση δανείου, συνομολογεί ή παίρνει για τον εαυτό του ή για τρίτον περιουσιακά ωφελήματα, που υπερβαίνουν το κατά Νόμο θεμιτό ποσοστό του τόκου.


Παράγραφος 3: «Αν ο υπαίτιος επιχειρεί κατ’ επάγγελμα ή κατά συνήθεια τοκογλυφικές πράξεις του είδους των παρ. 1 και 2 τιμωρείται με κάθειρξη μέχρι δέκα (10) ετών και χρηματική ποινή».


Παράγραφος 4: «Αν οι πράξεις των πιο πάνω παραγράφων τελούνται από Νομικά πρόσωπα ποινική ευθύνη υπέχουν οι διοικητές και οι διευθυντές τους».


**** Άρθρο 187 παρ. 1 του Ποινικού μας Κώδικος περί ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ:
«Με κάθειρξη μέχρι δέκα (10) ετών τιμωρείται όποιος συγκροτεί ή εντάσσεται ως μέλος σε δομημένη και με διαρκή δράση ομάδα από τρία (3) ή περισσότερα πρόσωπα (οργάνωση) και επιδιώκει τη διάπραξη περισσοτέρων κακουργημάτων που προβλέπονται στα Άρθρα: 386 Π.Κ. (περί απάτης), 404 Π.Κ. (περί τοκογλυφίας) κλπ.

***** Αμετάκλητη Απόφαση υπ’ αριθμόν: 430 / 04.03.2005 του Δ΄ Πολιτικού Τμήματος του Αρείου Πάγου

Εις την σελίδα 8 της ανωτέρω 430 / 04.03.2005 Αμετακλήτου Αποφάσεως του Αρείου Πάγου ρητά αναφέρεται ότι: «Η αναιρεσίβλητη (Τράπεζα) διασπά με τον εν λόγω όρο, εντελώς τεχνητά και κατ’ απόκλιση των δικαιολογημένων προσδοκιών του καταναλωτή, το χρονικό διάστημα (το έτος), στο οποίο όφειλε να αναφέρεται το επιτόκιο, δημιουργώντας έτσι μία πρόσθετη επιβάρυνση του καταναλωτή - δανειολήπτη, ο οποίος πλέον -όταν το επιτόκιο μίας ημέρας προσδιορίζεται με βάση έτος 360 ημερών- για κάθε ημέρα επιβαρύνεται με, κατά 1,3889% περισσότερο, τόκους, καθώς το επιτόκιο υποδιαιρείται για τον προσδιορισμό του τόκου προς 360 ημέρες, χωρίς αυτή, η επιπλέον επιβάρυνση να μπορεί να δικαιολογηθεί με την επίκληση κάποιου σύνθετου χαρακτήρα της παρεχόμενης υπηρεσίας ή από κάποιους εύλογους για τον καταναλωτή λόγους ή από κάποιο δικαιολογημένο ενδιαφέρον της αναιρεσίβλητης Τράπεζας».

Εις την σελίδα 9 της ανωτέρω 430 / 04.03.2005 Αμετακλήτου Αποφάσεως του Αρείου Πάγου ρητά επίσης αναφέρεται ότι: «Άλλωστε το έτος των 365 ημερών ισχύει και εφαρμόζεται σήμερα, κατ’ επιταγή της Κοινοτικής οδηγίας 98 / 7 / Ε.Κ., που ενσωματώθηκε στο Εθνικό μας Δίκαιο, με την ΚΥΑ Ζ1-178 / 13.02.2001 (ΦΕΚ Β΄ 255 / 09.03.2001) στην καταναλωτική πίστη, με τη στενή έννοια, ρύθμιση που δείχνει τη σημασία που απονέμει και ο Κοινοτικός Νομοθέτης για τον, κατ’ αυτόν τον τρόπο, ακριβή προσδιορισμό του επιτοκίου».


ΜΗΝΥΤΗΡΙΕΣ  ΑΝΑΦΟΡΕΣ:

Με βάση τα ανωτέρω κατετέθησαν με Οικονομοτεχνική επιμέλεια και συλλογή αποδεικτικών στοιχείων δική μου και Νομική τεκμηρίωση της παραβατικής δραστηριότητος υπό του αδέκαστου π. Εισαγγελικού Λειτουργού κ. Ιωάννη Σακκά τρείς (3) Μηνυτήριες Αναφορές εις τους Εισαγγελικούς Λειτουργούς του Σ.Δ.Ο.Ε. (Σώματος Δίωξης κατά του Οικονομικού Εγκλήματος) κ.κ. Γρηγόρη Πεπόνη και Σπύρου Μουζακίτη κατά:

Α) Του Ομίλου της ALPHABANKA.E. με Αριθμό Πρωτ.: 4601 ΚΔΕ / 02.05.2013.

Β) Του Ομίλου της ΕΘΝΙΚΗΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ A.E. με Αριθμό Πρωτ.: 4709 ΚΔΕ / 10.05.2013.

Γ) Του Ομίλου της ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ A.E. με Αριθμό Πρωτ.: 4822 ΚΔΕ /  21.05.2013.
Εντός των προσεχών ημερών κατατίθεται και Μηνυτήριος Αναφορά κατά του Ομίλου της EFGEurobankA.E. Hκαθυστέρηση οφείλεται εις το γεγονός, ότι αναμέναμε την οριστικοποίηση και δημοσιοποίηση του «φλέρτ» μεταξύ της εν λόγω Τραπέζης και του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου Α.Ε. και όχι σε τυχόν έλλειψη παραβατικής δραστηριότητος εκ μέρους και των 2 προαναφερθέντων Τραπεζικών Ιδρυμάτων (Eurobank & TT), τα οποία έπρατταν ακριβώς ότι και οι 3 προαναφερθέντες και ήδη μηνυθέντες Τραπεζικοί Όμιλοι (Εθνικής, Alpha & Πειραιώς) .


Αναμένουμε από την αδέκαστη Ελληνική Δικαιοσύνη, να πράξει εγκαίρως τα κατά Νόμον δέοντα, πριν πληγεί η ιδιωτική περιουσία και των ιδίων και δη ανεπανόρθωτα από κοράκια, (εταιρείες ειδικού σκοπού - αρπαχτής), του Εξωτερικού.

ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ  ΕΙΔΙΚΟΥ  ΣΚΟΠΟΥ  ΜΕ  ΕΔΡΑ ΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ

Ενημερώνουμε υπεύθυνα και με επιστημονική τεκμηρίωση τις ούτω αποκαλούμενες Εταιρείες Ειδικού Σκοπού με βάση κυρίως το Λονδίνο της Αγγλίας, όπως είναι οι: PRAXISIFINANCEPLCκαι ANAPTYXISMEIIAPCLIMITED, καθώς επίσης και τα λεγόμενα DISTRESSFUNDS(Εταιρείες που επενδύουν σε κατεστραμμένες περιουσίες), όπως οι: APOLLOCAPITAL, YORKCAPITAL, BLACKSTONE, THIRDPOINTκλπ, ότι αδίκως ήλθαν στην Αθήνα και ενδεχομένως ξοδεύτηκαν.

Τα υπόλοιπα των λεγόμενων τιτλοποιήσεων δανείων των Ελληνικών τραπεζών είναι προϊόντα δημιουργικής λογιστικής, παραβατικής δραστηριότητος, απάτης, τοκογλυφίας και διεκδικούμενα από καταληστευθέντες Δανειολήπτες & εξαπατηθέντες εγχωρίους και κυρίως Διεθνείς Επενδυτές. (Άρθρα: 106 παράγραφος 2 και 107 παράγραφος 1 του Ελληνικού Συντάγματος).

Συνεπώς κάθε διεκδίκηση εις βάρος της κινητής ή της ακινήτου περιουσίας Ελλήνων Δανειοληπτών ή εν Ελλάδι Επενδυτών θα εκληφθεί μετά βεβαιότητος με την δημοσίευση του παρόντος Άρθρου ως συνέργεια σε παραβατική εις βαθμόν κακουργήματος δραστηριότητα.

Αθήναι, 21η Αυγούστου 2013, 


Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Στέφανος  Στ.  Τσίπας
Νομομαθής, Οικονομολόγος, Τραπεζίτης, Treasurer, Διαχειριστής Διεθνών Επενδυτικών Κεφαλαίων, με πολυετή ευδόκιμο Τραπεζική προϋπηρεσία στο εξωτερικό

Ψυχή τε και Σώματι Σπαρτιάτης
http://danioliptes.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=4466:%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BC%CE%B7%CF%81%CE%AF%CF%89%CF%83%CE%B7-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%AC%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CE%B9-%CF%84%CE%BF%CE%BA%CE%BF%CE%B3%CE%BB%CF%85%CF%86%CE%AF%CE%B1%CF%82-%CF%83%CE%B5-%CE%B2%CE%B1%CE%B8%CE%BC%CF%8C-%CE%BA%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%B3%CE%AE%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF%CF%82-%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%AC-%CE%B4%CE%B1%CE%BD%CE%B5%CE%B9%CE%BF%CE%BB%CE%B7%CF%80%CF%84%CF%8E%CE%BD-vid&catid=32:video-gallery&Itemid=21

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου