Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Γυναίκα και....Συμβουλές Ομορφιάς


Συμβουλές Ομορφιάς από τον Γνωστό Makeup Artist Bαγγέλη Θώδο
Ο γνωστός Makeup Artist Bαγγέλης Θώδος μας δίνει επαγγελματικές συμβουλές για να έχουμε ένα όμορφο και δροσερό ανοιξιάτικο μακιγιάζ.
Πριν ξεκινήσετε το μακιγιάζ σας φορέστε πάντα μια ενυδατική κρέμα. Έτσι η επιδερμίδα σας θα έχει την υγρασία και τη λάμψη που χρειάζεται. Το foundation, θα απλωθεί πολύ ευκολότερα και θα ......παραμείνει αναλλοίωτο για πολλές ώρες.
Όταν επιλέγετε την απόχρωση του foundation που ταιριάζει στην επιδερμίδα σας, προτιμήστε μια μπεζ απόχρωση που κολακεύει περισσότερο την επιδερμίδα σας και βοηθά να εξουδετερώνει τις κοκκινίλες. Συνήθως χρωματικά, οι μεσογειακοί λαοί ανήκουν στην γκάμα του μπεζ. Αποφύγεται τις ρόζ αποχρώσεις που θα κάνουν το δέρμα σας να «γκριζάρει»
Πριν απλώσετε οποιαδήποτε σκιά στα μάτια σας, τοποθετήστε λίγη διάφανη πούδρα σε σκόνη για μεγαλύτερη σταθερότητα στο χρώμα.
Αρκεί μια μικρή ποσότητα μιας χρυσής σκιάς σε όλο το βλέφαρο για να φωτίσετε το βλέμμα σας. Κάντε την εφαρμογή στο κινητό βλέφαρο και χωρίς να προσθέσετε παραπάνω, με τη χρήση ενός πινέλου απλώστε έως το φρύδι, για να δώσετε φως. Less is the new more!
Μη προσπαθήσετε να συνδυάσετε το χρώμα των ματιών σας με τη σκιά. Αν τα μάτια σας είναι καστανά, επιλέξτε τις ψυχρές αποχρώσεις του πράσινου και του μπλε για να τονίσετε το φυσικό σας χρώμα. Αν τα μάτια σας είναι μπλε ή πράσινα, προτιμήστε τις ζεστές αποχρώσεις του καφέ. Ωστόσο, αν έχετε μπερδευτεί και δεν ξέρετε τι χρώμα να επιλέξετε, μείνετε στην ασφάλεια του καφέ, που υπάρχει στην τονικότητα όλων των επιδερμίδων και ταιριάζει σε όλες τις περιπτώσεις.
Ένα κόκκινο κραγιόν είναι από μόνο του μια ολοκληρωμένη πρόταση μακιγιάζ που ταιριάζει απόλυτα σε κάθε εμφάνιση. Απλώστε το, αφού περιγράψετε τα χείλη σας με ένα μολύβι περιγράμματος κοντά στην απόχρωση του κραγιόν. Γεμίστε τα χείλια με το μολύβι για μεγαλύτερη σταθερότητα και στη συνέχεια απλώστε το κραγιόν. Ταμπονάρετε με ένα χαρτομάντηλο, πουδράρετε με μια διάφανη πούδρα και επαναλάβετε με μια στρώση ακόμη από την αγαπημένη σας κόκκινη απόχρωση. Το χρώμα θα παραμείνει έτσι για πολλές ώρες.

Tέλος, μη ξεχνάτε πως ότι και να κάνετε, η τέχνη του μακιγιάζ είναι blend, blend, blend…


 http://www.e-gynaika.gr/beauty/beauty-tips-from-the-makeup-artist-vaggelis-thodos-2/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου