Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Ξυλοδαρμός του ιδιοκτήτη της Travel Plan, με άρωμα... μπράβων!

Μία πραγματικά πολύ περίεργη επίθεση ξυλοδαρμού του επιχειρηματία Γιώργου Δασκαλάκη, διευθύνοντα συμβούλου του μεγάλου και καταξιωμένου ταξιδιωτικού γραφείου, travel plan, έλαβε χώρα το μεσημέρι, σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece....


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, από αστυνομικές πηγές, στον Γιώργο Δασκαλάκη είχαν στήσει καρτέρι στο πάρκινγκ που βρίσκεται σε πολύ κοντινή απόσταση από γραφείο του, στην οδό Κατεχάκη, δύο εύσωμοι άνδρες, οι οποίοι - χωρίς να του αναφέρουν τον λόγο - άρχισαν να το χτυπούν στο πρόσωπο και άλλα σημεία του σώματος.

Η επίθεση διήρκησε κάτι λιγότερο από ένα λεπτό και οι δράστες εξαφανίστηκαν αμέσως μετά χωρίς κανείς να αντιληφθεί προς ποια κατεύθυνση ή με τι μεταφορικό μέσο.

Σύμφωνα με απόλυτα επιβεβαιωμένες πληροφορίες του planet-greece, τον είχαν χτυπήσει πολύ άσχημα, κυρίως στο κεφάλι. Τον άτυχο επιχειρηματία βρήκε αιμόφυρτο διερχόμενος μοτοσικλετιστής, ο οποίος και ειδοποίησε την αστυνομία. Το κίνητρο της ληστείας έχει αποκλειστεί αφού πάνω του βρέθηκε τόσο ο φορητός υπολογιστής του όσο και τα κινητά του τηλέφωνα και τα υπόλοιπα προσωπικά του αντικείμεινα.

Η επίθεση έγινε λίγο μετά τις 11.00 το πρωί και αμέσως μετά μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο, απ' όπου πήρε πριν λίγο εξιτήριο.

Σύμφωνα με πληροφορίες από την αστυνομία, οι έρευνες στρέφονται στο στενό επιχειρηματικό, περιβάλλον κι απ' ότι φαίνεται δε σχετίζεται με χρέη αλλά με επιχειρηματική συμφωνία που τελικά δεν ευοδώθηκε.

Πάντως, ακόμη κι αν στραφούν προς αυτό το σημείο οι έρευνες, και πάλι η επίθεση προβληματίζει ιδιαίτερα, δεδομένου ότι ο κύριος Δασκαλάκης είναι άνθρωπος ιδιαίτερα χαμηλών τόνων και ποτέ του δεν έχει δώσει δικαιώματα σε προσωπικό ή επαγγελματικό επίπεδο.


http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου