Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

Johnny Depp: Το παρασκήνιο του διαζυγίου

Ύστερα από μήνες σιωπής ή χαλαρών διαψεύσεων μια λιτή ανακοίνωση ήρθε να επισφραγίσει την αυλαία στη 14χρονη σχέση του Τζόνι Ντεπ με τη Βανέσα Παραντί.

Ο εκπρόσωπος Τύπου του «Κάπτεν Σπάροου» επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι έχει χωρίσει φιλικά, κάτι που έτσι κι αλλιώς κυκλοφορούσε έντονα ως φήμη εδώ και καιρό, αφού είχαν να κάνουν κοινή εμφάνιση από το 2010.

Η 39χρονη ηθοποιός, μητέρα των δύο παιδιών του, δεν τον συνόδεψε στις ......πρεμιέρες των ταινιών «Dark Shadows» και «Rum Diaries». Στην τελευταία ο Ντεπ συμπρωταγωνιστούσε με την μπαϊσέξουαλ καλλονή Αμπερ Χερντ, με την οποία φέρεται να συνδέθηκε και ερωτικά.

Πάντως, σύμφωνα με το πληροφορίες του αμερικανικού περιοδικού «People», ο Ντεπ και η Παραντί τους τελευταίους μήνες έκαναν προσπάθειες να σώσουν τη σχέση τους. Ωστόσο τις τελευταίες εβδομάδες κατάλαβαν ότι προσπαθούσαν μάταια. Προφανώς οι φήμες για τη σχέση του Ντεπ με την Χερντ φαίνεται ότι προκάλεσαν βλάβη που δεν ήταν δυνατόν να αποκατασταθεί, όσο λογικό κι αν ηχούσε στο μυαλό και των δύο ότι έπρεπε να μείνουν μαζί για το καλό των παιδιών.

Ο διάσημος ηθοποιός και η Γαλλίδα καλλιτέχνιδα γνωρίστηκαν το 1998 στο Παρίσι, ενώ ο Ντεπ έκανε γυρίσματα για την ταινία του Ρομάν Πολάνσκι «Η ένατη πύλη». Ενα χρόνο μετά απέκτησαν το πρώτο τους παιδί, τη Λίλι Ρόουζ Μέλοντι, ενώ το 2002 η οικογένεια μεγάλωσε με τον Τζον Ζακ Κρίστοφερ.

Το 2007 ήταν πολύ δύσκολο για όλους τους, αφού εξαιτίας λοίμωξης η κόρη του παρά λίγο να χάσει τη ζωή της και έφτασε πολύ κοντά στη νεφρική ανεπάρκεια. Η περιπέτεια όμως αυτή ξεπεράστηκε και όλα έδειχναν όπως πριν για το μάλλον αντισυμβατικό ζευγάρι της σοουμπίζ.

Η Παραντί και ο Ντεπ δεν παντρεύτηκαν ποτέ, αλλά, όπως είχε δηλώσει ο πρωταγωνιστής, το γεγονός ότι απέκτησαν παιδιά μαζί ήταν πολύ πιοο δεσμευτικό από τον γάμο.

Με το που έγινε γνωστή η είδηση της επισημοποίησης του χωρισμού τους άρχισαν και τα σενάρια για το πώς θα μοιράσει το ζευγάρι την κοινή του περιουσία που, σύμφωνα με την «Daily Mail», ανέρχεται στα 300 εκατομμύρια δολάρια.

Στα δεκατέσσερα χρόνια της συμβίωσής τους απέκτησαν πολλές κατοικίες στη Γαλλία, την Ιταλία και τις ΗΠΑ, ενώ αγόρασαν και δικό τους νησί στην Καραϊβική. Η μοιρασιά όλων αυτών θα δείξει πόσο φιλικός θα είναι τελικά ο χωρισμός τους.


ΚΑΤΕΡΙΝΑ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΥ
www.espressonews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου