Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΥ ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
  
Πραγματοποιήθηκε Πέμπτη  28-6-2012, μετά την ορκομωσία της, η σύγκλιση της Κοινοβουλευτικής Ομάδας των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ .

Στην ομιλία του προς την Κοινοβουλευτική Ομάδα  , ο πρόεδρος  του Κινήματος Πάνος Καμμένος τόνισε μεταξύ άλλων ότι:  .......


«Πέφτει πολύ μεγάλο βάρος πάνω μας. Οι πολίτες περιμένουν πολλά από εμάς. Ο προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες και από τους πολίτες που μας ψήφισαν , αλλά και από όσους δεν μας ψήφισαν. Είστε βουλευτές όλων των Ελλήνων »

Υπογράμμισε  ότι οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ αποτελούν τον κύριο κορμό της αντιπολίτευσης τονίζοντας ότι:

«Σε εμάς πέφτει το κύριο βάρος της αντιπολίτευσης του αστικού και πατριωτικού χώρου.» 

Ο κ. Καμμένος επεσήμανε επίσης ότι η Κοινοβουλευτική Ομάδα είναι το κυριότερο Όργανο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και κάλεσε όλους τους  βουλευτές του Κινήματος  να ψηφίζουν πάντα κατά συνείδηση.

Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ανήγγειλε και επίσημα ως Γραμματέα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας τον βουλευτή Ευβοίας Κώστα Μαρκόπουλο, με αναπληρωτές γραμματείς της Κ.Ο. τον  βουλευτή  Β Πειραιά Γιάννη Κουράκο και τον βουλευτή Α Πειραιά  Παναγιώτη Μελά.

Εκτός του ήδη ανακοινωθέντα ως Κοινοβουλευτικού Εκπροσώπου του Κινήματος  βουλευτή Επικρατείας  Τέρενς Κουικ, αναγγέλθηκαν από τον  κ. Καμμένο ως κοινοβουλευτικοί εκπρόσωποι κατά τομείς,  ο  βουλευτής Ηρακλείου καθηγητής Νότης Μαριάς  και ο βουλευτής Β Αθηνών Βασίλης Καπερνάρος.

Τέλος  ο Πρόεδρος του Κινήματος ανήγγειλε ως Εκπρόσωπο των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ και Γραμματέα Πολιτικού Σχεδιασμού τον πρώην Βουλευτή Λάρισας Χρήστο Ζώη.             

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου