Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Νέες προκλητικές δηλώσεις Αμυρά: Μιλάω για εθνικοαπελευθερωτικό αγώνα. Πρέπει να πάρουμε τα όπλα να αντισταθούμε! [ΒΙΝΤΕΟ]

Μα ούτε ένας εισαγγελέας δεν υπάρχει;

Το θέμα που αποκάλυψε το planet-greece και που έκανε τον γύρο του διαδικτύου, ενώ αποτέλεσε πρώτο θέμα τόσο στα δελτία ειδήσεων, όσο και στην πολιτική - προεκλογική αντζέντα των καναλιών (δείτε εδώ), με τις .......
προκλητικές δηλώσεις του στελέχους του ΣΥΡΙΖΑ, Ιφικράτη Αμυρά, καλά κρατεί. Τώρα, ο ίδιος, σχεδόν τέσσερις ημέρες μετά την αποκάλυψη του planet-greece, θυμήθηκε να πει ότι δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ....

και μάλιστα έχει την απαίτηση να τον πιστέψουμε!

Μιλώντας στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ ο Ιφικράτης Αμυράς, είπε ότι δεν είναι στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ αλλά αυτοπροτάθηκε στην εκλογική επιτροπή, η οποία απέρριψε την πρότασή του. Επισήμανε ότι από τα εφηβικά του χρόνια ανήκε στην επαναστατική αριστερά και από κει και πέρα παρέμεινα ανένταχτος. Αυτοχαρακτηρίστηκε πολιτικό πρόσωπο, «δεν δήλωσα ποτέ περιθωριακός και ούτε έχω κρυφτεί», ανέφερε.

Εμφανίστηκε στην πλατεία Συντάγματος το Μάιο του 2011, όπου και είχε επαφή με κάποιους ανθρώπους – όπως είπε – όχι απαραίτητα με τον ΣΥΡΙΖΑ .

Υποστήριξε ότι με το μνημόνιο καταργήθηκε η δημοκρατία και υπάρχει πλέον «μνημονιακή χούντα» με άνευ όρων και αμετάκλητη παράδοση της εθνικής κυριαρχίας.

Κατηγόρησε τα ΜΑΤ και την αστυνομία ότι απρόκλητα χτυπούν διαδηλωτές και πρόσθεσε ότι αυτή η κατάσταση της «ευρωπαϊκής στρατοφυλακής» πρέπει να ανατραπεί και αν γίνεται με εκλογές , ακόμα καλύτερα.

Μίλησε για εισβολή, πολιτική είναι οικονομική και ανέφερε ότι τα περί τεθωρακισμένων στους δρόμους τα είπαν πρώτα οι κκ. Πάγκαλος και Χρυσοχοϊδης που τρομοκρατούσαν τον ελληνικό λαό.

Τέλος δήλωσε αντίθετος στις πρακτικές ένοπλου αγώνα της 17 Νοέμβρη αλλά – όπως υποστήριξε - ο λαός δικαιούται να αντισταθεί και να μην υποστεί μία γενοκτονία.

Το πιο θλιβερό απ' όλα είναι ότι οι απόψεις του, τις οποίες εξέφρασε δημοσίως, με τον πλέον επίσημο τρόπο, διώκονται ποινικά με την κατηγορία της εσχάτης προδοσίας και της απόπειρας ανατροπής του Συντάγματος, αλλά ούτε ένας εισαγγελέας δεν έχει βρεθεί να ασκήσει την παραμικρή δίωξη!
http://planet-greece.blogspot.com
Δείτε το βίντεο με τις σημερινές του δηλώσεις:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου