Κυριακή 17 Ιουνίου 2012

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Π.ΚΑΜΜΕΝΟΥ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΣΚΗΣΗ ΤΟΥ ΕΚΛΟΓΙΚΟΥ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΟΣ ΣΤΗΝ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
 
Ο Πρόεδρος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος, άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα στην Αλεξανδρούπολη, σήμερα Κυριακή 17 Ιουνίου 2012, στις 08.30.

Αμέσως μετά, έκανε την εξής δήλωση:.......



«Από τον Έβρο, τον ακριτικό Έβρο και την Θράκη, την Θράκη που αποτελεί την βάση του αμυντικού κορμού της ασπίδας του ελληνισμού, του κορμού Θράκη - Αιγαίο - Κύπρος, οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ στέλνουμε ένα μήνυμα στην Ελλάδα και στην Ευρώπη.

Ο φόβος είναι αυτός που σε κάνει να κερδίζεις πιθανώς μια μάχη.Η ελπίδα είναι αυτή που σε κάνει να κερδίζεις τον πόλεμο.

Σήμερα οι Ελληνίδες και οι Έλληνες είμαστε η ελπίδα για την Ευρώπη απέναντι στη Νέα Τάξη Πραγμάτων. Είμαστε η ελπίδα για να αποδείξουμε ότι οι αξίες είναι πολύ πιο δυνατές από τους τραπεζίτες και τους τοκογλύφους.

Σε εμάς ελπίζουν η Ευρωπαϊκή Ένωση και οι λαοί της Ευρώπης. Θα πρέπει να σταθούμε δίπλα τους, όπως στέκονται οι Έλληνες.

Χθες η Εθνική μας ομάδα, την οποία και συγχαίρω θερμά, απέδειξε ότι για να μείνει στο Ευρώ (Euro), αυτό που χρειάζεται είναι αυτοπεποίθηση, ενότητα, αποφασιστικότητα και αγώνας. Όχι φόβος και ηττοπάθεια. Έτσι παραμένεις στο Euro».

ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑ ΣΤΟ ΠΑΡΕΚΚΛΗΣΙΟ ΤΟΥ ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΪΣΙΟΥ

Σήμερα το πρωί ο Πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος  πριν να μεταβεί στο εκλογικό τμήμα, πήγε στο παρεκκλήσιο του Οσίου Αρσενίου στον Πλατανότοπο Μαίστρου Αλεξανδρούπολης.

Εκεί φυλάσσονται τα ιμάτια του γέροντος Παίσιου την ευχή του οποίου πήρε ο Πρόεδρος προσκυνώντας στη χάρη της Εκκλησίας

Ακολούθως μετέβη στο Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Νικολάου για την παρακολούθηση της κυριακάτικης Ακολουθίας.

Επίσης, ο Πάνος Καμμένος είχε την ευκαιρία να παρασταθεί στην έπαρση της ελληνικής σημαίας στο κτίριο της Μεραρχίας στον παραλιακό δρόμο Αλεξανδρούπολης.

Με τη συνοδεία πολλών ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ της Αλεξανδρούπολης κατέληξε στη Ζαρίτσειο Παιδαγωγική Ακαδημία όπου και άσκησε το εκλογικό του δικαίωμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου