Σάββατο 16 Ιουνίου 2012

Ώρες χαλάρωσης για τους πολιτικούς αρχηγούς


Ο ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΣ ΛΙΓΟ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ

Η δεύτερη προεκλογική περίοδος τελείωσε, και λίγο πριν την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας, οι πολιτικοί αρχηγοί αφιερώνουν σήμερα λίγο χρόνο για την... ξεκούραση τους.


Ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Αντώνης Σαμαράς, πραγματοποίησε μίνι περιοδεία στην Κυπαρισσία όπου συνάντησε πολίτες, ενώ αύριο θα μεταβεί στην Πύλο, όπου και θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, ο κ. Σαμαράς με το επιτελείο του, θεωρούν ότι το δίλημμα «ευρώ ή δραχμή» που έθεσε για τη δεύτερη αυτή προεκλογική περίοδο έχει λειτουργήσει θετικά, αφού τα στελέχη της ΝΔ δηλώνουν αισιόδοξα για το αποτέλεσμα της κάλπης.

Στην Αθήνα έμειναν οι κ.κ. Τσίπρας, Βενιζέλος και Κουβέλης.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ γευμάτισε με δημοσιογράφους και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ σε παραδοσιακό μεζεδοπωλείο στο Ζάππειο.

Στο στρατόπεδο του κ. Τσίπρα θεωρείται ότι το μήνυμα που ήθελε να περάσει έγινε σαφές, ενώ παράλληλα αναδείχθησαν τα προγράμματα και οι ρεαλιστικές όπως λένε προτάσεις του κόμματος. Αξίζει να σημειωθεί, πως στον ΣΥΡΙΖΑ υπολογίζουν στους νέους ψηφοφόρους.

Από την άλλη πλευρά, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συναντήθηκε - με λίγη καθυστέρηση - με εκπροσώπους του Τύπου σε εστιατόριο της Αθήνας, συνοδευόμενος από την εκπρόσωπο του κόμματος, Φώφη Γεννημματά.

Όπως έγινε γνωστό, το ΠΑΣΟΚ θεωρεί πως αυτές οι εκλογές είναι ιδιαίτερα κρίσιμες και για τον τόπο αλλά και για το κόμμα, ενώ ελλοχεύει πάντα ο κίνδυνος ακυβερνησίας.

Ο Φώτης Κουβέλης προτίμησε ένα μεζεδοπωλείο στο Μεταξουργείο για να χαλαρώσει από την έντονη προεκλογική περίοδο.

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων, Πάνος Καμμένος, έκανε ήδη έναν περίπατο στην Πλατεία Αριστοτέλους στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν αναχωρήσει για την Ξάνθη, ενώ θα μεταβεί στην Αλεξανδρούπολη όπου θα ασκήσει το εκλογικό του δικαίωμα.

Τέλος, η Γενική Γραμματέας του ΚΚΕ, Αλέκα Παπαρήγα, χαλάρωσε… «φεμινιστικά» αφού είχε συζήτηση με γυναίκες στου Ζωγράφου. Το ΚΚΕ ελπίζει όπως είπε ο κόσμος να άκουσε τα προβλήματα που είχε αναδείξει το Κόμμα και να τα αντιμετωπίσει με λογική.
np

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου