Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Ο Καμμένος για τον Π.Ψωμιάδη



Από τις Σέρρες ο πρόεδρος του Κινήματος Ανεξάρτητοι Έλληνες, Πάνος Καμμένος, έκανε την εξής δήλωση για τον Παναγιώτη Ψωμιάδη:

«Είναι συγκλονιστική η είδηση ότι ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας της Νέας Δημοκρατίας στην Βόρεια Ελλάδα, ο κ.Ψωμιάδης, δήλωσε το πρωί ότι .......
είναι αδελφό του κόμμα του η Χρυσή Αυγή. Είναι μια δήλωση που δείχνει ξεκάθαρα ότι πλέον συγκλίνει το τρίτο με το τέταρτο Γερμανικό Ράιχ.
Είναι απίστευτο ότι για να πάρουν κάποιες ψήφους από Έλληνες πολίτες που παρασύρθηκαν, οδηγούνται πλέον σε τέτοιου είδους δηλώσεις. Από την μια βάζουν υποψηφίους στη Θράκη που ξέρουν ότι είναι υπάλληλοι του προξενείου της Κομοτηνής, που κάνουν δημόσιες δηλώσεις για Τούρκους της Δυτικής Θράκης και τους βάζουν υποψήφιους για να πάρουν λίγες χιλιάδες ψήφους παραπάνω.
Και από την άλλη δηλώνουν ότι είναι αδελφό τους κόμμα, ένα κόμμα που χρησιμοποιεί τα ναζιστικά σύμβολα, εκθειάζει τον Χίτλερ και ουσιαστικά προτρέπει τους Έλληνες να πάμε σε μια εμφύλια διαμάχη.
Οι ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ δεν θα επιτρέψουμε την εμφύλια διαμάχη. Θα είμαστε οι εγγυητές της ομαλότητας του τόπου, θα είμαστε οι εγγυητές της ελληνικής οικογένειας, θα είμαστε οι εγγυητές της ασφάλειας».     


enikos.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου