Παρασκευή 29 Ιουνίου 2012

Ιδού τα καθάρματα - ληστές που έπιασε η ΕΛ.ΑΣ. [ΒΙΝΤΕΟ]

Δείτε πώς περιέγραψε ο Δώνης τον εφιάλτη

Ολόκληρο το παρελθόν των δύο αλβανών - καθαρμάτων, που δε δίστασαν να πάρουν ως όμηρο τον 74χρονο πεθερό του Δώνη και να πυροβολήσουν αστυνομικούς, τραυματίζοντας, μάλιστα, τον έναν, ξεσκονίζει η Ασφάλεια, μετά την ........
επιτυχή σύλληψή τους, το απόγευμα στην Κηφισιά. Σύμφωνα με πληροφορίες του planet-greece εξετάζεται σοβαρά....



το ενδεχόμενο να είναι οι ίδιοι δράστες των ληστρικών επιθέσεων, άλλες δύο φορές, στο σπίτι του προπονητή Γιώργου Δώνη, τους τελευταίους μήνες.

Το χρονικό

Η συμπλοκή ξεκίνησε το μεσημέρι όταν οι αστυνομικοί εντόπισαν υπόπτους που προσπαθούσαν να μπούν στο σπιτι του προπονητή Γιώργου Δώνη που κατοικεί στην Κηφισιά στην οδό Ζίτσης 3, όπως πρώτο σας ενημέρωσε το planet-greece.

 Λίγα μέτρα μακριά από το σπίτι του γνωστού προπονητή βρίσκεται το σπίτι του Γιώργου Παπακωνσταντίνου. H σύζυγος του Γιώργου δώνη ήταν αυτή που κατάφερε να ειδοποιήσει τους αστυνομικούς που φρουρούσαν το σπίτι του πρώην υπουργού. Ο φρουρός ειδοποίησε αμέσως την Άμεση Δράση και γρήγορα στην περιοχή βρέθηκαν άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ.
Οι ληστές πήραν όμηρο τον πεθερό του προπονητή που βρισκόταν εκείνη την ώρα στο σπίτι, τον οποίο άφησαν ελεύθερο λίγα λεπτά αργότερα στο ρέμα του Κοκιναρά. Την ώρα της ληστείας στο σπίτι βρίσκονταν και τα δύο παιδιά του Γιώργου Δώνη, όπως και η σύζυγός του.

Οταν πήγαν να τους συλλάβουν οι ληστές στην προσπάθειά τους να ξεφύγουν, άρχισαν να πυροβολούν εναντίον των αστυνομικών με αποτέλεσμα να τραυματίσουν έναν αρχιφύλακα στο πόδι.

Οι αστυνομικοί ανταπέδωσαν τα πυρά και τραυμάτισαν έναν από τους ληστές.

Συναγερμός

Στο κέντρο επιχειρήσεων της ΕΛ.ΑΣ. σήμανε συναγερμός. Οι αστυνομικοί έζωσαν κάθε γωνιά στην περιοχή που είχαν εφορμήσει οι ληστές.

Επί τόπου έσπευσαν ακόμη και κομάντος της ΕΚΑΜ. Πάνοπλοι αστυνομικοί εγκλωβίζουν έναν από τους δράστες σε ένα σπίτι. Οι ληστές κρατούν όμηρο τον πεθερό του Δώνη. Πέφτει βροχή πυροβολισμών:
 Οι τηλεοπτικές κάμερες κατέγραψαν τα γεγονότα λεπτό προς λεπτό. Οι δράστες είναι αποφασισμένοι ακόμη και να σκοτώσουν αστυνομικούς, προκειμένου να μπορέσουν να ξεφύγουν. Περίπου στις 4.00 οι αστυνομικοί κατάφεραν να εγκλωβίσουν και να συλλάβουν το πρώτο κάθαρμα. Έναν 27χρονο Αλβανό.Ο συνεργός του συνέχιζε να κρύβεται, αν και τραυματισμένος. Τελικά δεν αντέχει και συλλαμβάνεται από τους αστυνομικούς:Συγκλονισμένος ο Γιώργος Δώνης, περιέγραψε την περιπέτεια της οικογένειάς του:Να σημειωθεί πως το σπίτι του Γιώργου Δώνη είναι η τρίτη φορά που γίνεται στόχος ληστών τους τελευταίους έξι μήνες. Ο προπονητής του ΠΑΟΚ που αυτές τις ημέρες βρίσκεται στην Θεσσαλονίκη αμέσως μόλις ενημερώθηκε για το περιστατικό επέστρεψε εσπευσμένα στην Αθήνα για να βρεθεί κοντά στην οικογένειά του.
http://planet-greece.blogspot.com/2012/06/blog-post_2450.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου