Δευτέρα 11 Ιουνίου 2012

Στην αντεπίθεση η Νεολαία του ΣΥΝ: Μνημείο γελοιότητας τα σποτάκια της ΟΝΝΕΔ


Με μία καυστική ανακοίνωση απαντά σήμερα η Νεολαία του Συνασπισμού στα προεκλογικά σποτ της ΟΝΝΕΔ. «Επιχείρηση εκφοβισμού και προπαγάνδας, που αν δεν απευθυνόταν σε εκατομμύρια πολιτών, θα αποτελούσε μνημείο γελοιότητας», τονίζει η Νεολαία του Συνασπισμού και... προσθέτει ότι «το μόνο που καταφέρνουν λίγες ημέρες πριν την κρίσιμη αναμέτρηση της 17ης Ιουνίου, είναι να προκαλούν το κοινό αίσθημα και την κοινή λογική».


Η Νεολαία του ΣΥΝ συμπληρώνει ότι τα συγκεκριμένα σποτ αποτελούν απτή απόδειξη ότι η Νέα Δημοκρατία και η νεολαία της «όχι μόνο δεν έχουν επαφή με την πραγματικότητα των νέων ανθρώπων, αλλά επιλέγουν με θράσος, να κάνουν ανάλαφρο χιούμορ τη στιγμή που είναι συνυπεύθυνοι με το ΠΑΣΟΚ για τα ερείπια που αφήνει πίσω της η πολιτική των μνημονίων».

«Ενημερώνουμε την ΟΝΝΕΔ και όσους σκαρφίστηκαν τα συγκεκριμένα σποτ, ότι η πραγματικότητα των εργαζομένων και της νεολαίας δεν είναι η χλιδή και τα ακριβά εστιατόρια», αναφέρουν χαρακτηριστικά, καταλογίζοντας στους νεολαίους της ΝΔ ότι κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.

«Ας συνεχίσουν να βαδίζουν στο δρόμο του λαϊκισμού,της προπαγάνδας και της αγοραίας αισθητικής.

Το μόνο που καταφέρνουν είναι να αποκαλύπτεται πεντακάθαρα το πραγματικό τους πρόσωπο. Λίγες μέρες έμειναν για να μας αποδείξουν αν υπάρχει πάτος στο βαρέλι της γελοιότητας», καταλήγει η ανακοίνωση της Νεολαίας του ΣΥΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου