Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Σάκης Ρουβάς: Με βασάνισε η Κάτια μέχρι να τη ρίξω

Όταν ο Σάκης Ρουβάς μεταμορφώθηκε σε Θέμο Αναστασιάδη, δεν μπορούσε παρά να τα πει «Όλα» στην τελευταία εκπομπή της σεζόν. Πολλές φορές έχει πει πράγματα για την προσωπική του ζωή ο Ελληνας ποπ σταρ, όμως τώρα ήταν πιο αποκαλυπτικός από ποτέ.

Ο Sakis μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια: «Εγώ πήρα πολλή αγάπη από το σπίτι μου. Αλλά αντιμετωπίζαμε και πάρα πολλά προβλήματα διαβίωσης, αλλά και προσωπικά ενδοοικογενειακά. Ο,τι κι αν συνέβη στη ζωή μου με οδήγησε σε αυτό που είμαι σήμερα. Είμαι ευγνώμων για όλα. Ακόμα και για τα .......κακά. Υπήρξαν πάρα πολύ κακές μέρες. Υπήρχε κρύο, δεν υπήρχε πολύ φαΐ και έμπαινε νερό από το ταβάνι, χωρίς να υπάρχει θέρμανση. Και ποντίκια να τρέχουν πάνω-κάτω στο σπίτι. Υπήρξαν μέρες που πείναγα. Αυτό δεν ήταν το καθημερινό. Αλλά υπήρξαν»!

Η πιο δύσκολη στιγμή στην επαγγελματική του πορεία ήταν «όταν έκανα τη συναυλία στην Κύπρο, στην Πράσινη Γραμμή. Είχα πολύ αγνές προθέσεις και όλο αυτό κατέληξε σε έναν τρομαχτικό πόλεμο. Για ένα διάστημα έτρωγα ντομάτες και ......

πέτρες. Έφυγα, πήγα Αμερική, γύρισα μετά από ένα χρόνο, έκανα καινούργιο δίσκο και όλα ήταν μέλι-γάλα μετά».

Όσο για την προσωπική του ζωή, αποκάλυψε ότι ο πρώτος εφηβικός έρωτας ήταν στο γυμνάσιο. Είχε κλάψει για την κοπελιά, αλλά εκείνη δεν το καταλάβαινε. Οσο για την Κάτια Ζυγούλη, με την οποία έχει αποκτήσει δύο παιδιά, είπε: «Είναι πολύ μεγάλη ιστορία με την Κάτια. Δεν ήταν εύκολο να την προσεγγίσω! Με βασάνισε! Και μετά με πλάκωσε και στα χαστούκια, αν θυμάσαι!» είπε ο Σάκης αναφερόμενος στο διαφημιστικό που είχαν γυρίσει.

«Στην αρχή η Κάτια με χάιδευε. Δεν με χαστούκιζε. Αλλά τσούκου-τσούκου, κοκκίνισε το μάγουλό μου. Καταλήξαμε να κάνουμε το ίδιο γύρισμα τριάντα φορές. Και την επόμενη μέρα αναγκαστήκαμε και το ξεκινήσαμε όλο από την αρχή γιατί ο βοηθός του σκηνοθέτη είχε κάνει λάθος και είχε βάλει ανάποδα το φιλμ. Στο τέλος, με κάθε χαστούκι που έπεφτε ζαλιζόμουνα. Το μάγουλό μου είναι κόκκινο από τα χαστούκια».

Πώς είναι σήμερα η καθημερινότητά τους και ο Σάκης ως μπαμπάς; «Η καθημερινότητά μας άλλαξε. Το πρόβλημα με την Κάτια είναι ότι δεν αφήνει τα παιδιά να τα πλησιάσει κανένας άλλος εκτός από μένα. Γι’ αυτό δεν μας βλέπετε πολύ συχνά έξω! Επειδή δεν έχουμε αρκετό χρόνο να κάνουμε πολλά πράγματα» λέει ο τραγουδιστής.




.myworld

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου