Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Πασίγνωστος Έλληνας τραγουδιστής: Η μοναρχία το καλύτερο πολίτευμα για εμάς

Στέλιος Ρόκκος, μοναρχία, Ελλάδα, κρίση, Ευρώπη, ευρώ, εκλογές, Αγανακτισμένοι,
Την άποψη ότι η Ελλάδα πρέπει να επιστρέψει στη δραχμή, ότι το ιδανικό πολίτευμα για τους Έλληνες είναι η μοναρχία και ότι οι Αγανακτισμένοι έπρεπε να μουντζώνουν τους εαυτούς τους και όχι τη Βουλή, εξέφρασε σε συνέντευξη του διάσημος Έλληνας τραγουδιστής.
Μιλώντας στο.......
περιοδικό ΕΓΩ, ο Στέλιος Ρόκκος ανέφερε ότι ως χώρα δεν έχουμε καμιά σχέση με την Ευρώπη, ούτε ως κουλτούρα ούτε ως DNA, ενώ αναρωτήθηκε γιατί σκεφτόμαστε μόνο το τι θα γίνει αν βγούμε από το ευρώ και όχι «το πόσο ωραία περνάγαμε πριν μπούμε στην Ευρώπη, με τη δραχμούλα μας».
Παράλληλα, απαντώντας στην ερώτηση ποιος ευθύνεται για την κατάσταση στη χώρα, ο τραγουδιστής είπε: «Οι Έλληνες κατέστρεψαν την Ελλάδα και όχι οι πολιτικοί. Οι ψηφοφόροι φταίνε που ψήφιζαν του μεγαλύτερους προδότες που έχουν περάσει ποτέ από την ιστορία μας. Κανείς δεν δικαιούται πια να λέει "δεν ήξερα ". Τότε που οι Αγανακτισμένοι στο Σύνταγμα μούντζωναν στη Βουλή, εγώ έλεγα ότι πρώτα έπρεπε να μουντζώσουν τους εαυτούς τους και μετά τους πολιτικούς».
Και πρόσθεσε: «Το καλύτερο πολίτευμα για εμάς είναι η μοναρχία -όχι με τη μορφή της δικτατορίας, με ένα σοφό ηγέτη. Όπως ήταν ο Γκάντι, για παράδειγμα. Δεν λειτουργεί σε εμάς, ως λαό, το όπου λαλούν πολλοί κοκόροι. Και το βασικό: δεν πρέπει να χάσουμε την αξιοπρέπειά μας και το χαμόγελό μας».





.iefimerida

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου