Τρίτη 5 Ιουνίου 2012

Ντίλερ ιδιωτικών συμφερόντων ο Λοβέρδος...

Γράφει ο Σείριος
Αντικείμενο επιστημονικής μελέτης πρέπει να αποτελέσει η πολιτική λογική των εναπομεινάντων ψηφοφόρων του ΠΑΣΟΚ, που ανέδειξαν πρώτο βουλευτή του κόμματός τους τον Α. Λοβέρδο.
Και τούτο επειδή τα πελετειακά και Μαυρογιαλούρικα «πρότυπα» δεν είναι ικανά να...... δώσουν αξιόπιστη ερμηνεία.
Θα μείνει στην ιστορία ως ο μοναδικός υπουργός Υγείας, που εκτέλεσε με ευλαβική προσήλωση και υπερβάλλοντα δουλικό ζήλο τοις κείνων (Τροικανών) ρήμασι, θέτοντας την ταφόπλακα στο....
βαρέως νοσούν Εθνικό Σύστημα Υγείας.
Ευθυνόφοβος, δειλός και ταυτόχρονα θρασύς επέρριψε στον …ΣΥΡΙΖΑ την ευθύνη για μια εκ των κορυφαίων αθλιοτήτων του, που προκάλεσε τη στέρηση των φαρμάκων των καρκινοπαθών.
Κεραυνοί, του προέδρου της Ομοσπονδίας Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας, Δημήτρη Βαρνάβα, το πρωί στην τηλεόραση του Σκάι: «Επί δύο χρόνια ο κ. Λοβέρδος ήταν ντίλερ των ιδιωτικών συμφερόντων. Αυτή τη στιγμή ο ΕΟΠΥΥ δεν έχει δώσει ούτε ένα ευρώ, ενώ το τελειωτικό χτύπημα στην υγεία ήρθε με το κούρεμα των ασφαλιστικών ταμείων»!
Πως αντέδρασε ο πρώην υπουργός; Όχι, δεν έδειξε να ενοχλείται, από την σοβαρότατη κατηγορία, τόσο ώστε να απειλήσει με προσφυγή στη Δικαιοσύνη.
Απλώς, κάλεσε τον.Βαρνάβα, τον οποίο αποκάλεσε άνανδρο, να ζητήσει συγνώμη και να μιλήσει συγκεκριμένα σε ποιες ιδιωτικές εταιρίες αναφέρεται.
«Θα σας στείλω τόμο με τις καταγγελίες», ανταπάντησε ο κ. Βαρνάβας.
Ωστόσο, λέμε εμείς τώρα, μήπως θάπρεπε να κινηθεί αυτεπαγγέλτως η εισαγγελική Αρχή για να διερευνήσει αυτό το «ντίλερ των ιδιωτικών συμφερόντων»;

http://ksipnistere.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου