Τρίτη 19 Ιουνίου 2012

ΟΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΥΣΗ ΤΟΥ ΕΟΔΕΑΠ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
ΚΟΙΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΤΩΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩΝ ΤΟΥ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ
ΤΕΡΕΝΣ ΚΟΥΙΚ ΚΑΙ ΣΩΤΗΡΗ ΣΤΑΝΩΤΑ
Ο Εκπρόσωπος του Κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Τέρενς Κουίκ και ο αναπληρωτής του (και Εκπρόσωπος Τύπου του ΑΡΜΑΤΟΣ ΠΟΛΙΤΩΝ) Σωτήρης Στανωτάς, έκαναν την ......
ακόλουθη κοινή δήλωση:
«Την ουσιαστικά αναγκαστική δήμευση της περιουσίας των ασφαλιστικών ταμείων καταδεικνύουν, χαρακτηριστικά, τα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα ο Ενιαίος Δημοσιογραφικός Οργανισμός Επικουρικής Ασφάλισης και Περίθαλψης.
Σύμφωνα με τα στοιχεία που προέρχονται από την Τράπεζα της Ελλάδος, οι καταθέσεις του Ταμείου  από 115.000.000 ευρώ στις 12 Μαρτίου 2012, είναι σήμερα 5,5 εκατομμύρια ευρώ (!), γεγονός που - λόγω των Μνημονίων  και των PSI Σαμαρά & Βενιζέλου - προκαλεί πλέον εγκληματικό πρόβλημα ρευστότητας  στον Οργανισμό, για την κάλυψη των ιατροφαρμακευτικών και επικουρικών αναγκών των χιλιάδων δημοσιογράφων και των χιλιάδων λοιπών ασφαλισμένων που εργάζονται στα ΜΜΕ και καλύπτονται από τον ΕΔΟΕΑΠ.
Η μείωση αυτή προήλθε από την αυθαίρετη ανάληψη των χρημάτων των ασφαλισμένων από την Κυβέρνηση και την Τράπεζα της Ελλάδος.
Ανάλογα προβλήματα εμφανίστηκαν ήδη στα περισσότερα ασφαλιστικά  Ταμεία.
Οι Έλληνες ασφαλισμένοι δικαιούνται να απαιτούν την άμεση επιστροφή των χρημάτων τους.
Βέβαια, η υπό σχηματισμό Κυβέρνηση, με τις οδηγίες της διαπλοκής, είναι περισσότερο πιθανό να συνεχίσει τη ληστρική αφαίμαξη των Ταμείων, παρά να αποκαταστήσει την περιουσία τους».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου