Σάββατο 23 Ιουνίου 2012

Η Μοίρα ανάβει κόκκινο στο σχήμα Σαμαρά> Ριζικός ανασχημαστισμός και κυβέρνηση προσωπικοτήτων λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία!

Ριζικός ανασχηματισμός εν’ όψει!
Μία μέρα μετά την ορκωμοσία κυβέρνησης η Μοίρα ανέλαβε δράση για να μας αφυπνίσει. Κι αν το βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό του Βασίλη Ράπανου ανάβει κόκκινο στην απόφασή του να αναλάβει το κρισιμότερο υπουργείο, σε μια υπαρξιακά κρίσιμη στιγμή για την επιβίωση της χώρας, το πρόβλημα «όρασης» του Σαμαρά έχει σημάνει στη ...κυριολεξία συναγερμό. Δυστυχώς ο αρχηγός της ΝΔ και μαζί του η χώρα κινδυνεύει να σωριαστεί πριν καν δώσει την μάχη για την τιμή των όπλων.
Αντί ο Σαμαράς να ...
ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΑΜΑΡΑΣ,αδράξει την ευκαιρία που του έδινε η απόφαση του Βενιζέλου να εξαφανίσει τα χρεοκοπημένα ονόματα από το προσκήνιο και να κάνει μια κυβέρνηση επιλέγοντας τους αρίστους ανάμεσα στους Έλληνες, προτίμησε να εμπιστευθεί τους αρεστούς της κομματικής νομεκλατούρας. Ο αρχηγός της ΝΔ με το εσωτερικό και το εξωτερικό σύμπαν να συνομωτούν (παρέα με τους σκοτεινούς μηχανισμούς των Μουρούτη-Μιχελάκη και «σεσημασμένων» πλαστογράφων της ιστορίας) υπέρ του, κατάφερε να κάνει μια κυβέρνηση πιο θλιβερή από εκείνη του Καραμανλή το 2004.
Το πόσο θλιβεροί είναι οι τύποι στους οποίους ο Σαμαράς ανέθεσε την σωτηρία της χώρας έγινε ολοφάνερο από την ακατάσχετη φλυαρία τους στη διάρκεια παραλαβής-παράδοσης των υπουργείων. Αντί να σιωπήσουν από ένδειξη σεβασμού και κατανόησης της δραματικής κατάστασης στην οποία βρίσκεται η χώρα,  άρπαξαν τα μικρόφωνα με βουλιμία που θα ζήλευε και η Πετρούλα -μετά από μήνες εγκλεισμού σε μοναστήρι με καλόγριες-και εκτόνωσαν πάνω μας την έωλη προσωπική τους έπαρση.
Καλούμε τον Αντώνη Σαμαρά, ακόμη και τώρα που η χώρα βρίσκεται στο παρά 5’-με αφορμή την περιπέτεια του Βασίλη Ράπανου και την πολύ πιθανή αντκατάσταση του οκονομικού επιτελείου- να προβεί σε ριζικό ανασχηματισμό παίρνοντας ο ίδιος πρωτοβουλία για την διάσωση της χώρας.
Η Μοίρα λίγες ώρες μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησής του δεν σαγηνεύτηκε από τις γόβες της «Ο» και του στέλνει μήνυμα για τον όλεθρο που έρχεται.
Ακόμη και η υπηρεσιακή κυβέρνηση Πικραμένου ήταν κλάσεις ανώτερη από την κυβέρνηση που σχημάτισε ο  ίδιος με την συμβολή ΠΑΣΟΚ και ΔΗΜΑΡ. Η Μοίρα είναι αυτή που καλεί σήμερα τον Σαμαρά να σώσει στο παρά 5΄την παρτίδα.
Είναι πολύ πιθανόν στην κρίσιμη σύσκεψη της 28ης Ιουνίου να μην καταφέρουν να βρίσκονται ούτε ο Έλληνας πρωθυπουργός (απουσία αντίστοιχη με του Γιώργου Καραγκούνη) , ούτε ο υπουργός των Οικονομικών και να εκπροσωπηθούν από τους Αβραμόπουλο-Σταικούρα! Φυσικά θα συμμετέχουν οι Βενιζέλος-Κουβέλης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου