Κυριακή 24 Ιουνίου 2012

ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΣΤΙΣ ΒΡΥΞΕΛΛΕΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ

Δεν μπορεί να ταξιδέψει ούτε με αεροπλάνο, ούτε οδικώς στις Βρυξέλλες ο πρωθυπουργός, αποφαίνονται οι γιατροί. Στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε το πρωί της Κυριακής ο θεράπων ιατρός του είπε ότι το χειρουργείο...
στο οποίο υπεβλήθη ο πρωθυπουργός ήταν πολύ βαρύ, η κατάσταση της υγείας του όμως εξελίσσεται ομαλά και θα πάρει εξιτήριο τη Δευτέρα από το «Αττικόν», ωστόσο, θα πρέπει να παραμείνει στο σπίτι του σε ακινησία.

Όπως είπε, ο θεράπων ιατρός, καθηγητής, κ. Πάνος Θεοδοσιάδης, ο πρωθυπουργός κατανόησε το ρίσκο στο οποίο θα υπέβαλε το μάτι του στην περίπτωση που αποφάσιζε να ταξιδέψει και εξέφρασε την εκτίμηση ότι θα τηρήσει τις οδηγίες των γιατρών.

Στη θέση του στη Σύνοδο Κορυφής στις 28 και 29 Ιουνίου θα ταξιδέψει ο υπουργός εξωτερικών Δημήτρης Αβραμόπουλος, όπως ανέφερε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Σίμος Κεδίκογλου.

Ο κ. Σαμαράς έχει ήδη συμπληρώσει ένα 24ωρο στο «Αττικόν», σε μονόκλινο δωμάτιο του 3ου ορόφου στην Οφθαλμολογική Κλινική του νοσοκομείου.

Πειθήνιος και σιωπηλός ακούει τις συστάσεις και τις υποδείξεις των γιατρών αναφορικά με το μετεγχειρητικό στάδιο της αποκατάστασης της αποκόλλησης αμφιβληστροειδούς από το μεσημέρι του Σαββάτου που ανέβηκε στον θάλαμο, όπως ότι δεν πρέπει να καταπονεί τα μάτια του, να περιορίσει τα ταξίδια με αεροπλάνο όπως και να αποκλείσει κάποια ταξίδια για ορισμένο διάστημα κοκ, στη συνέχεια όμως ξεδιπλώνει το δικό του πρόγραμμα συνομιλώντας με τους συνεργάτες του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου