Πέμπτη 28 Ιουνίου 2012

Το νέο προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ

suruzaΑνακοίνωση με το νέο προεδρείο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ εστάλη πριν από λίγο από την Κουμουνδούρου : Στη σημερινή συνεδρίαση της ολομέλειας Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ ΕΚΜ, μετά από εισήγηση του Προέδρου της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ, Αλέξη Τσίπρα συγκροτήθηκε το νέο της προεδρείο.

Στη θέση του...
Γραμματέα της Κ.Ο. εξελέγη ο Νίκος Βούτσης, Βουλευτής Α' Αθήνας.
Στις θέσεις των κοινοβουλευτικών εκπροσώπων εκλέχτηκαν οι: Παναγιώτης Λαφαζάνης, Βουλευτής Β΄ Πειραιά, Δημήτρης Παπαδημούλης, Βουλευτής Β΄ Αθηνών, και Παναγιώτης Κουρουμπλής, Βουλευτής Β΄ Αθηνών.
Στη θέση του Διευθυντή της Κοινοβουλευτικής Ομάδας εκλέχτηκε ο Κώστας Αθανασίου, Συντονιστής της Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ.
Για τη θέση του Δ' Αντιπροέδρου της Βουλής ο ΣΥΡΙΖΑ/ ΕΚΜ θα προτείνει στην αυριανή ψηφοφορία τον Γιάννη Δραγασάκη, Βουλευτή Β΄ Αθήνας.
Για τη θέση του Κοσμήτορα τον Νάσο Αθανασίου, Βουλευτή Αττικής και για τη θέση του Γραμματέα την Μαρία Μπόλαρη, Βουλευτή Α΄ Αθήνας.

Την ερχόμενη Τρίτη, 3/07/12 η Κοινοβουλευτική Ομάδα θα συνεδριάσει εκ νέου για να καθορίσει την κατανομή των μελών της στις επιτροπές ελέγχου του κυβερνητικού έργου.
Τέλος, αποφασίστηκε οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ/ΕΚΜ να καταψηφίσουν, εκφράζοντας παράλληλα την αποδοκιμασία τους, τον υποψήφιο 7ο Αντιπρόεδρο της Βουλής που προέρχεται από τη Χρυσή Αυγή.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου