Παρασκευή 8 Ιουνίου 2012

Κατεβλήθησαν τα 75 εκατομ από τον ΕΟΠΥΥ για τους φαρμακοποιούς


farmakio

Θα δουν χρήματα στους λογαριασμούς τους οι φαρμακοποιοί αφού σύμφωνα με ανακοίνωση του ΕΟΠΥΥ κατατέθηκαν την Παρασκευή 75 εκατομμύρια ευρώ στην Αγροτική τράπεζα για την εξόφληση της δαπάνης των φαρμακείων του μηνός Μαρτίου 2012. Τις επόμενες ημέρες θα καταβληθεί η δαπάνη του μήνα Απριλίου 2012. Παρά τις .......
δύσκολες οικονομικές αντοχές της ελληνικής οικονομίας και, κατά συνέπεια, του ΕΟΠΥΥ, όπως αναφέρει η ανακοίνωση, έχουμε ενταλματοποιήσει προς πληρωμή δαπάνες που αφορούν εξόφληση λογαριασμών μέχρι και τον Μάρτιο, Ιατρών, Ιδιωτικών κλινικών, Μονάδων Αιμοκάθαρσης, Φυσιοθεραπευτών, Διαγνωστικών Κέντρων (εταιρείες και ιδιώτες), κέντρων αποκατάστασης και διαφόρων Ιδρυμάτων, Φαρμακευτικών εταιρειών (για Ιανουάριο – Φεβρουάριο) και μέρος των δαπανών των Κρατικών Νοσοκομείων.
Απομένει τώρα να δούμε εάν θα μπορούν να παίρνουν τα φάρμακα με πίστωση οι ασφαλισμένοι του οργανισμού γιατί όπως έχουν προειδοποιήσει οι φαρμακοποιοί θα συνεχίσουν τις κινητοποιήσεις τους μέχρι ότου τους καταβληθούν και οι παλιότερες οφειλές.

.healthview.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου