Σάββατο 9 Ιουνίου 2012

Διαπιστώθηκαν 682 περιπτώσεις «μαϊμού» τυφλών στη Ζάκυνθο

Επι 20 και πλέον χρόνια κάποιοι "εξυπνάκηδες" έπαιρναν "μαιμού" επιδόματα τυφλότητας....Με ένα απλό υπολογισμό και εάν υποθέσουμε οτι το μηνιαίο επίδομα ήταν 500 ευρώ, έχουν μαζέψει ο καθένας τους ήδη πάνω απο 130.000 ευρώ!!!!
Τουλάχιστον 682 άτομα έπαιρναν επίδομα τυφλότητας στη Ζάκυνθο με πιστοποιητικά-«μαϊμού», όπως αποκάλυψε η έρευνα της Διεύθυνσης Εσωτερικών Υποθέσεων της ΕΛ.ΑΣ., η οποία διενεργείται από τον.....
περασμένο Απρίλιο έπειτα από εντολή του εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ζακύνθου. Συνολικά εξετάζονται 1.200 φάκελοι κατοίκων του νησιού, που λάμβαναν επιδόματα από το 1988, κάποιοι εκ των οποίων έχουν αποβιώσει, ενώ άλλοι συνεχίζουν να τα εισπράττουν, ανάμεσα τους και οι 682 επιβεβαιωμένες περιπτώσεις. Σκοπός της έρευνας είναι να διερευνηθεί πλήρως το πρόβλημα της καταβολής προνοιακών επιδομάτων, σε άτομα που δεν τα δικαιούνται. Στο μικροσκόπιο βρίσκονται όχι μόνο οι δικαιούχοι των επιδομάτων, αλλά και οι υπάλληλοι οι οποίοι φέρονται να έχουν χορηγήσει τα πλαστά πιστοποιητικά. Για τις 682 περιπτώσεις που έχουν εξακριβωθεί μέχρι στιγμής, διεξάγεται δικαστική πραγματογνωμοσύνη από οφθαλμίατρους πραγματογνώμονες του Πρωτοδικείου Πατρών.


alphatv.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου