Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

Λήστεψαν και εκτέλεσαν 52χρονο φαρμακοποιό στου Ρέντη


Ληστεία με δολοφονία ενός 52χρονου φαρμακοποιού πραγματοποίηθηκε πριν από λίγο στην περιοχή του Ρέντη.

Στις 15.15 στην οδό Π. Νικολαίδη και Περικλέους στην...... περιοχή του Ρέντη ληστές με καλάσνικοφ πυροβόλησαν τον άτυχο άνδρα στη μέση του δρόμου επειδή προέβαλε αντίσταση. Οι ληστές προσπάθησαν να του κλέψουν την τσάντα με το πορτοφόλι του και όταν εκείνος πάλεψε μαζί τους για να ξεφύγει τον πυροβόλησαν εν ψυχρώ.

Την περιοχή έχει αποκλείσει η ΕΛ.ΑΣ, ενώ οι δράστες διέφυγαν ανενόχλητοι. Σύμφωνα με πληροφορίες, διεκοψε τη συνεδρίαση του ο Φαρμακευτικος Σύλλογος Πειραιά. Ο 52χρονος μάλιστα ετοιμαζόταν να πάρει το αυτοκίνητό του για να πάει στη συνεδρίαση. Η δολοφονία διαπράχθηκε λίγα μέτρα από το φαρμακείο που διατηρούσε ο άτυχος άνδρας στην περιοχή και το οποίο είχε κλείσει για να σχολάσει λίγη ώρα πριν το περιστατικό.

Η αδερφή του θύματος έφτασε στο σημείο της δολοφονίας σε κατάσταση σοκ. Την ίδια ώρα, ανθρωποκυνηγητό έχει εξαπολύσει η ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό των αδίστακτων ληστών που παραμένουν άφαντοι.

Τραγική ειρωνία πάντως αποτελεί το γεγονός ότι στην ίδια συμβολή οδών στου Ρέντη είχαν χάσει τη ζωή τους στις 2 Μαρτίου 2011 δύο νεαροί ειδικοί φρουροί που καταδίωκαν συμμορία με καλάσνικοφ.



http://newpost.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου