Σάββατο 5 Μαΐου 2012

Οι αμετανόητοι με τα sms παραβιάζουν τον εκλογικό νόμο

Παρ’ όλο που έκλεισε η επίσημη προεκλογική περίοδος Παρασκευή μεσάνυχτα, οι υποψήφιοι των μνημονιακών κομμάτων που προσπαθούν να γαντζωθούν στην εξουσία... παραβιάζουν την εκλογική νομοθεσία. Εξακολουθούν να αυτοπροπαγανδίζονται στους ......ψηφοφόρους με μηνύματα sms, δραστηριότητα που απαγορεύεται αυστηρά. 
Η Άννα Νταλάρα, ο Τηλέμαχος Χυτήρης, η Έλενα Ράπτη παίζουν με τη φωτιά, αποδεικνύοντας για μια ακόμη φορά ότι δε σέβονται τίποτα. 
Τελευταίες πληροφορίες, αναφέρουν ότι κυρίως η Νέα Δημοκρατία σήμερα Σάββατο εντείνει παράνομα τον προεκλογικό της αγώνα ψαρεύοντας με sms ετεροδημότες που τους στέλνει δωρεάν να ψηφίσουν στις εκλογικές τους περιφέρειες. 
Και μάλιστα στο sms αφήνει τηλέφωνο συνεννόησης των ενδιαφερομένων. Είναι το 210-9444000. 
Επισημαίνεται ότι αυτά τα δωρεάν εισιτήρια δεν τα βάζει από την τσέπη του ο Σαμαράς ή ο Βενιζέλος, αλλά είναι τα χρήματα από την παράνομη επιδότηση των 30.000.000 ευρώ που πήραν τα κόμματα τέσσερις μέρες πριν κλείσει η Βουλή. 
Θα πει, βέβαια, κάποιος ότι αυτοί δε σεβάστηκαν την Ελλάδα και την παρέδωσαν στην τρόικα. Και θα σεβαστούν τους εκλογικούς νόμους;
 
http://se-blepo.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου