Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Reuters: «Εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι»


Σε άρθρο του Reuters γίνεται ιδιαίτερη μνεία στο ανατρεπτικό προφίλ του πολιτικού και προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα. Ο δημοσιογράφος στο «αφιέρωμά» του στην πολιτική πορεία του κ. Τσίπρα κάνει λόγο για έναν...

σέξι πολιτευτή με μια εξίσου γοητευτική γυναίκα που εμφανίζεται στις συσκέψεις χωρίς γραβάτα και γοητεύει τα πλήθη.

Το πρακτορείο αναφέρει συγκεκριμένα ότι «ο 37χρονος πρώην κομμουνιστής είναι έτοιμος να γίνει ο πιο ισχυρός άνδρας της Ελλάδας, έχοντας παρεβρεθεί χωρίς γραβάτα στο τραπέζι της διαπραγμάτευσης με μεσήλικες πολιτικούς, έδειξε το δρόμο της αλλαγής στην Αθήνα».
Όπως υποστηρίζει ο αρθρογράφος, «είναι δίκαιο να πούμε πως το επίθετο «σέξι» δεν μπορεί να περιγράψει τους περισσότερους Έλληνες πολιτικούς», ενώ προσθέτει «Ο Τσίπρας έχει γοητεύσει το κοινό με μια πρόταση που οι περισσότεροι Ευρωπαίοι χαρακτηρίζουν ως αδύνατη: το να κρατήσει την Ελλάδα στο ευρώ σκίζοντας το μνημόνιο που απομάκρυνε την χρεοκοπία».
Το δημοσίευμα κάνει ιδιαίτερη αναφορά στην πορεία του ΣΥΡΙΖΑ στις περασμένες εκλογές χρησιμοποιώντας το σύνθημα «Εμπρός Αλέξη για μια Ελλάδα σέξι», καθώς ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει μεγάλη απήχηση στο γυναικείο κοινό.
Μάλιστα συνεργάτης του φέρεται τον χαρακτηρίζει στο άρθρο ως «ιδιαίτερα σχολαστικό και τελειομανή», ενώ ο ίδιος αναφέρει και κάποιες θέσεις από το πρόγραμμα του κόμματος όπως την καταγγελία του μνημονίου και τον φόρο στους πλούσιους 75%.
Τέλος, στο άρθρο ο Τσίπρας περιγράφεται ως «δεινός μοτοσυκλετιστής, πρώην κομμουνιστής, λαξευμένο πηγούνι, μακριά μαύρα μαλλιά, με βλέμμα που σιγοκαίει»!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου