Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Ο δημιουργός του McAfee κρύβεται στην ζούγκλα-Είχε εργαστήριο μεθαμφεταμίνης

Ο δημιουργός του McAfee κρύβεται στην ζούγκλα-Είχε εργαστήριο μεθαμφεταμίνης
Ο Τζον Μακάφι, δημιουργός του ομώνυμου προγράμματος ant-virus, κρύβεται από την Αστυνομία του Μπελιζ που τον κατηγορεί ως έμπορο ναρκωτικών. Επίσης του σκότωσε το σκύλο και απαγόρευσε στην ......
17χρονη σύντροφό του να τον ξαναδει.
100 εκ. δολάρια ήταν το απόγειο της προσωπικής του περιουσίας του δημιουργού του γνωστού anti virus προγράμματος McAfee, Τζον Μακάφι, μέχρι που έχασε σχεδόν τα πάντα (σ.σ. του έμειναν 4 εκ. δολάρια σε ψιλά) και μετακόμισε το 2008 στην ζούγκλα του Μπελίζ στην Νότια Αμερική.

Εκεί προσπάθησε να κάνει μια νέα αρχή, δημιουργώντας στα χαρτιά μια μικρή φαρμακευτική εταιρία παραγωγής αντιβιοτικών από φυτά της ζούγκλας. Στην πραγματικότητα, όπως ισχυρίζονται οι αστυνομικές αρχές, έφτιαξε και άρχισε να λειτουργεί ένα εργαστήρι μεθαμφεταμίνης στην ζούγκλα.

Ενώ παράλληλα ο 66χρονος συζούσε με ένα κορίτσι μόλις 17 χρόνων. Κάτι που στο Μπελίζ δεν αποτελεί αδίκημα, καθώς τα παιδιά ενηλικιώνονται στα 16 τους.
Η επιδρομή των αρχών στην οικία του είχε ως αποτέλεσμα να του σκοτώσουν τον σκύλο (σ.σ. πόσταρε φωτό ο ίδιος) να κατασχέσουν ένα τόνο όπλα και να τον αφήσουν για παραδειγματισμό επί 14 ώρες -με χειροπέδες στα χέρια- χωρίς νερό και φαγητό κάτω από τον τροπικό ήλιο.

Η νύχτα στην φυλακή που ακολούθησε δεν ήταν πολύ καλύτερη, όπως έγραψε ο ίδιος στο Gizmodo, καθώς κοιμήθηκε στο τσιμεντένιο πάτωμα ενός κελιού, μαζί με 4 άλλους και με ένα άδειο χαρτόκουτο από γάλα ως τουαλέτα. Μέχρι που του το έχυσε κατά λάθος ένας μεθυσμένος στην μούρη του, στις μια το πρωί.
Οπότε και εκείνος, όταν αφέθηκε ελεύθερος με εγγύηση, αποφάσισε να κρυφτεί. Αυτή την στιγμή -σύμφωνα με δικά του post- είναι η 5η μέρα που βρίσκεται σε ένα δωμάτιο, χωρίς δορυφορική τηλεόραση και βιβλία, με τρια μόνο DVD (τα The Human Stain, Tierra και Naked) και ένα iPad χωρίς φορτιστή.
Από εκεί περιγράφει αναλυτικά τις εμπειρίες του, καθώς και το πόσο μειώνεται η μπαταρία μετά από κάθε post.Ενώ εννοείται πως ισχυρίζεται ότι οι κατηγορίες είναι ψεύτικες, επειδή οι αστυνομικοί θέλουν κάτι παραπάνω από τα 2.000.000 δολάρια που τους έχει «δωρίσει» ήδη.
Ένα ακόμη κεφάλαιο από την ζωή ενός ριψοκίνδυνου ανθρώπου που σίγουρα θα γίνει ταινία (λογικά με τον Τζόνι Ντεπ πρωταγωνιστή) και χάιλαιτ τις τρεις λευκές μάγισσες που είχε στο payroll της εταιρίας για πλάκα, τις ξιφομαχίες (που επιτρέπονταν) ή τον άτυπο διαγωνισμό ανάμεσα στους υπαλλήλους για το ποιος μπορεί να κάνει σεξ σε περισσότερα γραφεία.

iefimerida.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου