Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Υπό τον φόβο του… David Beckham βρίσκεται στην Αθήνα η πριγκίπισσα Anne

Υπό τον φόβο του… David Beckham βρίσκεται στην Αθήνα η πριγκίπισσα Anne, που θα δώσει το παρόν μαζί με τον σούπερ σταρ της μπάλας στην τελετή παράδοσης της Ολυμπιακής Φλόγας, την Πέμπτη, στο Παναθηναϊκό στάδιο!

Σύμφωνα με βρετανικά μέσα ενημέρωσης, τόσο η πριγκίπισσα (και πρώην Ολυμπιονίκης) -που θα εκπροσωπήσει στην τελετή την βασιλική οικογένεια- όσο και ο David, ήρθαν μαζί στην ......ελληνική πρωτεύουσα, αλλά εκείνη διέταξε τον David να… κρυφτεί για να μην τραβήξει πάνω του όλα τα φλας.

Μάλιστα, την Τετάρτη η πριγκίπισσα επισκέφθηκε την Ακρόπολη, τον ποδοσφαιριστή, όμως, κανείς δεν τον είδε πουθενά!
Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, στην τελετή παράδοσης ο David θα κάνει απλά την… «γλάστρα» της «γαλαζοαίματης», ποζάροντας μεν με την Φλόγα, αλλά χωρίς να βγάλει κιχ, ενώ άγνωστο παραμένει αν το αίτημά του να τρέξει με την δάδα θα γίνει δεκτό...

Οι πληροφορίες από την Βρετανία, πάντως, λένε ότι την δάδα θα παραλάβει η πριγκίπισσα, ο άσος της μπάλας απλά θα χαμογελάσει δίπλα της για να βγουν ωραίες οι φωτογραφίες και στη συνέχεια θα πάρουν το αεροπλανάκι, ώστε να μεταφέρουν την Ολυμπιακή Φλόγα την Παρασκευή στην Κορνουάλη.

Καλέ ποιος προτιμά την πριγκίπισσα από τον Beckham (έστω και… κουστουμαρισμένο);
Κανείς! 
Αλλά τι να σου κάνει και η πριγκίπισσα;
Φοβάται (δικαίως) ότι άλλος θα κλέψει την παράσταση…

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου