Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Βενιζέλος: «Ο λαός να μην ενδώσει στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία»

Να μην ενδώσει στο λαϊκισμό και τη δημαγωγία κάλεσε τον ελληνικό λαό ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Ευάγγελος Βενιζέλος μιλώντας σε προεκλογική συγκέντρωση του κόμματος στη Ρόδο.

Ο κ. Βενιζέλος τόνισε ότι ..
«την Κυριακή χρειάζονται καθαρές λύσεις» και απηύθυνε έκκληση προς τους αναποφάσιστους και όλους τους πολίτες να συνειδητοποιήσουν τη σημασία της ψήφου τους την Κυριακή, καθώς όπως σημείωσε κρατούν στα χέρια τους το μέλλον των επόμενων γενεών και της χώρας.

«Ή θα προχωρήσουμε το δύσκολο αλλά ασφαλή δρόμο της εξόδου από την κρίση και της ανάπτυξης και τότε είμαστε μέσα, ή ο ελληνικός λαός θα επιλέξει κάτι διαφορετικό, εμείς θα το σεβαστούμε αλλά δεν θα είμαστε μέσα γιατί έχουμε το δικαίωμα της κριτικής», τόνισε ο κ. Βενιζέλος.

Επανέλαβε ότι το ΠΑΣΟΚ δεσμεύεται με το σχέδιό του για την ανασυγκρότηση της χώρας να υπερβεί το μνημόνιο το αργότερο σε 3 χρόνια. Παράλληλα άσκησε κριτική προς τη ΝΔ, κατηγορώντας τον Αντώνη Σαμαρά για άγνοια κινδύνου. Κατηγόρησε τους εκπροσώπους της Αριστεράς ότι θέλουν να κυβερνήσουν με λίγη δεξιά και ολίγη ακροδεξιά.

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, εξάλλου έστειλε προς την Τουρκία μήνυμα ειρήνης, φιλίας, καλής γειτονιάς και κοινών αναπτυξιακών προοπτικών, αλλά και ανάγκης σεβασμού του διεθνούς δίκαιου και της διεθνούς νομιμότητας στο Αιγαίο και την ανατολική Μεσόγειο.
0
 
0
 
 
0

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου