Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Σκληρές δηλώσεις του Σουηδού ΥΠΟΙΚ για την κατάσταση στην Ελλάδα: «Έφτασε στο τέλος του δρόμου»

Ο κύριος της φωτογραφίας (δείτε τη φωτογραφία.....), που είναι οι υπουργός οικονομικών της Σουηδίας, καλό θα είναι να μας απαντήσει γιατί η χώρα του δεν μπήκε στο ευρώ....Και ας αφήσει τις υποδείξεις προς τους Έλληνες...Οι Σουηδοί θέλουν να είναι στην Ε.Ε, αλλά δεν θέλουν την ευρωζώνη και το ευρώ....Τί ξέρουν περισσότερα απο εμάς;;;;;;
Τη σκυτάλη στις σκληρές δηλώσεις για την πολιτική κατάσταση στην Ελλάδα και την οικονομική της κατάσταση πήρε ο......
Σουηδός υπουργός Οικονομικών, Άντερς Μποργκ.

Σε ερώτηση που του έκαναν οι δημοσιογράφοι στις Βρυξέλλες, για το εάν και κατά πόσον η Ελλάδα θα αναγκαστεί να εγκαταλείψει το ευρώ, ο κ. Μποργκ απάντησε πως «όλοι αντιλαμβανόμαστε ότι η κατάσταση στην Ελλάδα είναι πολύ σοβαρή. Είτε οι Έλληνες θα αποφασίσουν να κάνουν αυτό που είναι υπεύθυνο και να συνεχίσουν να τηρούν τις συμφωνίες ή προφανώς θα πρέπει να εξετάσουν σοβαρά εάν και κατά πόσον η Ελλάδα μπορεί να είναι μέλος της Ευρωζώνης. Είμαστε πολύ κοντά στο τέλος του δρόμου».

Να σημειωθεί πάντως πως η Σουηδία δεν είναι μέλος της ευρωζώνης. Αν οι δηλώσεις αυτές προέρχονται από ένα μέλος της ΕΕ αλλά όχι της ευρωζώνης, τότε μπορούμε να φανταστούμε τις δηλώσεις που θα ακολουθήσουν των υπολοίπων 16 χωρών που μετέχουν στο ευρώ και που επηρεάζονται άμεσα από τις εξελίξεις στην πολιτική ζωή της χώρας.

Τμήμα ειδήσεων defencenet.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου