Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΖΑΧΑΡΗΣ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Ολοκληρώνοντας την πορεία της νίκης στη Βόρειο Ελλάδα, με τελευταίο σταθμό τις Σέρρες, ο πρόεδρος του κινήματος ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Πάνος Καμμένος επισκέφθηκε σήμερα στις 7:00 το πρωί την Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης.

Η συνάντηση έγινε  μετά από ......αίτημα του Χριστόδουλου Βαρκάκη, Προέδρου της Ομοσπονδίας Εργαζομένων Βιομηχανιών Ζαχάρεως Ελλάδος.

Μαζί με τον πρόεδρο του κινήματος ήταν και η βουλευτής Σερρών, κυρία Μαρία Κόλλια-Τσαρουχά

Ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας ενημέρωσε τον κ. Καμμένο για το ρόλο και τη σημασία της Εθνικής Βιομηχανίας που αποτελεί το θεμέλιο λίθο της πρωτογενούς παραγωγής στην περιφέρεια από τη Θεσσαλία μέχρι τον Έβρο.

Ζητήθηκε από τον Πρόεδρο των Ανεξαρτήτων Ελλήνων να συνδράμει με όλες του τις δυνάμεις, ώστε να σταματήσει η απαξίωση και η εκποίηση της μεγαλύτερης βιομηχανίας της χώρας.

Σε δήλωσή του ο κ. Πάνος Καμμένος ανέφερε ότι οι Ανεξάρτητοι Έλληνες θα κάνουν τα πάντα ώστε να αποτρέψουν την ερήμωση της υπαίθρου, τον αφανισμό της τευτλοκαλλιέργειας, την εγκατάλειψη της Βόρειας Ελλάδας, όπου η Ελληνική Βιομηχανία Ζάχαρης δραστηριοποιείται και αποτελεί πνεύμονα ανάπτυξής της.

Σε καμία περίπτωση δεν θα επιτρέψουμε τους υμνητές του μνημονίου και καταστροφείς της Ελλάδας να εκποιήσουν ένα δημόσιο περιουσιακό στοιχείο με κρισιμότατο ρόλο για την Ελληνική αγροτική πολιτική και μάλιστα σε τιμή που αντιστοιχεί σε ένα μικρό κλάσμα της πραγματικής της αξίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου