Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Στη δημοσιότητα τα ψηφοδέλτια του ΠΑΣΟΚ

Μήνυμα «πανστρατιάς» και ανανέωσης επιδιώκει να δώσει η ηγεσία του ΠΑΣΟΚ με τις λίστες των ψηφοδελτίων που έδωσε στην δημοσιότητα το μεσημέρι της Τρίτης.

Στελέχη που δεν συμμετείχαν στις προηγούμενες εκλογές, αλλά και πρωτόβγαλτα στελέχη που γεννήθηκαν μετά το ......
1980 φιγουράρουν στα νέα ψηφοδέλτια. Επίσης χαρακτηριστική είναι η αποχώρηση από τη Καστοριά του πρώην προέδρου της Βουλής και παρ’ ολίγον πρωθυπουργού κ. Φίλιππου Πετσάλνικου.

Ειδικότερα σε αυτές τις εκλογές θα συμμετέχουν μεταξύ των άλλων ο πρόεδρος της Νεολαία ΠΑΣΟΚ κ. Κώστας Πανταζής (Θεσπρωτία), ο δημοσιογράφος κ. Γιάννης Κανελλάκης (΄Β Αθήνας), ο ηθοποιός κ. Γιάννης Μόρτζος (Ά Αθήνας), ο πρώην βουλευτής κ. Βασίλης Τόγιας (Βοιωτία), ο προερχόμενος από το κόμμα του κ. Στέφανου Μάνου καθηγητής κ. Λυκούργος Λιαρόπουλος (΄Β Αθήνας), ο εκδότης κ. Μπάμπης Μπαρμπουνάκης (Ά Θεσσαλονίκης), ο δικηγόρος κ. Κώστας Ντάλτας (Ά Πειραιά).

Επίσης ο κ. Σύφης Βαλυράκης δεν θα είναι ξανά υποψήφιος, ενώ ο κ. Γιώργος Αρβανιτίδης από την ΄Β Θεσσαλονίκης και ο κ. Βασίλης Γιουματζίδης από την Πέλλα ζήτησαν να μπουν στην τελευταία θέση του ψηφοδελτίου στον νομό τους.

Δείτε εδώ όλα τα ψηφοδέλτια

.protothema

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου