Σάββατο 26 Μαΐου 2012

Βενιζέλος: Δεν θα γίνουμε η τσόντα του ενός και του άλλου

Τώρα πια Ευάγγελε είναι αργά!!!...Με κάτω απο 13% έχετε γίνει ήδη....
Περιοδεία στην Πελοπόννησο πραγματοποιεί ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, ο οποίος το πρωί μίλησε στο επιμελητήριο της Κορίνθου. Ο κ. Βενιζέλος εξαπέλυσε επίθεση εναντίον της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκαθαρίζοντας πως τα δίπολα πλέον δεν υπάρχουν και ο λαός ζητά .......
συνεργασία.

«Το ΠΑΣΟΚ δεν είναι έτοιμο να γίνει το συμπλήρωμα ή η τσόντα του ενός και του άλλου».

Κυβέρνηση χωρίς ΠΑΣΟΚ στις 18 Ιουνίου δεν μπορεί να υπάρξει. Στη νέα κυβέρνηση στις υπουργικές καρέκλες δεν θα κάθονται στελέχη του κόμματός μας. Αντίπαλός μας είναι η δεξιά που οδήγησε τη χώρα στις εκλογές και την παρέδωσε κατεστραμμένη το 2009» σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Το 85% των Ελλήνων θέλει τη χώρα στο ευρώ. Δεν αντέχει περισσότερες θυσίες και περικοπές, θέλει να αλλάξει η ατμόσφαιρα, να πάψουμε να ζούμε σε ένα καθεστώς ύφεσης. Να γυρίσει ο τροχός της ανάπτυξης, να υπάρξει αισιοδοξία, να χαμογελάσουν ξανά οι Ελληνες», σημείωσε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ.

«Δεν πέτυχαν οι προσπάθειες μας και οδεύουμε ξανά σε εκλογές. Τώρα έχει στηθεί ένα περίεργο και πλαστό σκηνικό. Το πρόβλημα δεν είναι ποιο θα είναι πρώτο κόμμα στις εκλογές αλλά αν θα σχηματιστεί κυβέρνηση και ποια κυβέρνηση», δήλωσε ο κ. Βενιζέλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου