Πέμπτη 17 Μαΐου 2012

Οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη Βουλή [φωτο]

ÂÏÕËÇ - ÏÑÊÙÌÏÓÉÁ ÔÇÓ ÍÅÁÓ ÂÏÕËÇÓ



(ICON PRESS / ËÉÁÊÏÓ ÃÉÁÍÍÇÓ)
Δείτε φωτογραφίες με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη Βουλή; Πώς ήταν οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής; Χαρούμενοι αλλά πολύ προσεκτικοί, αφού όλα τα βλέμματα ήταν στραμμένα πάνω τους περιμένοντας το παραμικρό τους ολίσθημα, πήγαν στη ......
Βουλή για την τελετή ορκωμοσίας τους οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής.
Οι βουλευτές της ακροδεξιάς παράταξης, Χρυσή Αυγή, έβγαλαν τις μαύρες μπλούζες με τα αρχαιοελληνικά γράμματα για να φορέσουν τα κουστούμια τους. Σκουρόχρωμα επέλεξαν οι περισσότεροι, για να καθίσουν στα ορεινά έδρανα της Βουλής, πάνω ακριβώς από τους βουλευτές των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η Αλέκα Παπαρήγα μόλις έφτασε, είδε στις σκάλες τον αρχηγό της Χρυσής Αυγής, Νίκο Μιχαλολιάκο, έκανε μεταβολή και αντί να ανέβει τις σκάλες πήγε από την πλαϊνή ράμπα και μπήκε στο κτίριο.
O Νίκος Μιχαλολιάκος έδωσε εντολή στον εκπρόσωπο του κόμματος να φωνάζει ένα ένα τα ονόματα των βουλευτών και με αυτή τη σειρά έμπαιναν στην αίθουσα για την ορκωμοσία!
Κατά τη διάρκεια της ορκωμοσίας των τριών μουσουλμάνων βουλευτών, κι ενώ όλοι οι βουλευτές ήταν όρθιοι σε ένδειξη σεβασμού, οι βουλευτές της Χρυσής Αυγής παρέμειναν επιδεικτικά καθισμένοι στα έδρανά τους, προκαλώντας την αντίδραση πολλών βουλευτών και κυρίως της κυρίας Φώφης Γεννηματά.
Εν συνεχεία, στην έξοδο, σύσσωμη η ομάδα των βουλευτών της Χρυσής Αυγής έβγαζε αναμνηστικές φωτογραφίες και όταν τους πλησίασαν φωτορεπόρτερ για να τους φωτογραφίσουν, τους φώναξαν:«Τώρα είμαστε λίγοι. Σε έναν μήνα θα ‘μαστε περισσότεροι. Ελάτε να μας βγάλετε που θα είμαστε 50».
Δείτε της φωτογραφίες με τους βουλευτές της Χρυσής Αυγής στη Βουλή:










Πηγή: http://www.fimes.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου