Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Παπαδήμος: «Φέραμε εις πέρας το έργο μας»

Και βεβαίως, κύριε πρώην πρωθυπουργέ, φέρατε εις πέρας το έργο σας, και με το παραπάνω μάλιστα....Έτσι, "μπουκώσατε" με πάνω απο 20 δισεκετομμύρια ευρώ τις ιδιωτικές τράπεζες, "κουρέψατε" με την ψιλή όλα τα εισοδήματα των Ελλήνων Πολιτών, των μικροομολογιούχων, των πανεπιστημίων, των ασφαλιστικών ταμείων....Υπογράψατε τη θανατική καταδίκη της χώρας μας και την υποδούλωσή της στην τρόικα και στους διεθνείς δανειστές, τοκογλύφους τραπεζίτες.....Παραδίδετε μια χώρα ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗ....και ΥΠΟΔΟΥΛΩΜΕΝΗ!!!!...Η ιστορία έχει καταγράψει τις πολιτικές και αποφάσεις σας και θα κρίνει.....Ο λαός ήδη με την ψήφο του έκρινε τη μέχρι τώρα πορεία σας...και τη δική σας και των κυβερνήσεων που σας στήριξαν, καθώς και των κυβερνήσεων που άνοιξαν το δρόμο προς την ΚΟΛΑΣΗ της Ελλάδας και των Ελλήνων....Η αντίσταση σ' αυτή την πορεία έχει αρχίσει...με τα αποτελέσματα των εκλογών της 6ης Μαίου....Έπεται συνέχεια...μέχρι την πλήρη απελευθέρωση της Ελλάδας απο τα δεσμά της, και των Ελλήνων απο τη σκλαβιά και την τυρρανία της οικονομικής κατοχής......
Παραίτηση της κυβέρνησης Παπαδήμου
«Χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια από όλους να μην πάνε χαμένες οι θυσίες του λαού» ανέφερε ο ......πρωθυπουργός Λουκάς Παπαδήμος, ενώπιον του Προέδρου της Δημοκρατίας Κάρολου Παπούλια, τον οποίο επισκέφθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας, προκειμένου να υποβάλει την παραίτησή του.



Ο κ. Παπαδήμος τόνισε προς τον Πρόεδρος της Δημοκρατίας ότι «η κυβέρνηση συνεργασίας είχε συγκεκριμένο έργο, το οποίο έφερε εις πέρας ολοκληρώνοντας το έργο της».

Ο κ. Παπαδήμος επεσήμανε ότι «έχουμε διανύσει ένα μεγάλο μέρος για την εξυγίανση της οικονομίας και την βιώσιμη ανάπτυξη και έχει μεγάλη σημασία να εξασφαλισθεί η σταθερότητα η εμπιστοσύνη και η αλληλεγγύη προκειμένου να ολοκληρώσουμε την προσπάθεια για την ανόρθωση της οικονομίας».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου