Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Βενιζέλος διακόπτει τη συνάντηση Τσίπρα-Τζούλιας


Ο Ευάγγελος Βενιζέλος την ώρα που εμφανίζεται απροσδόκητα πίσω από τον καναπέ, και ζητάει το λόγο επι του διαδικαστικού

Απροσδόκητη τροπή πήρε η διερευνητική επαφή του Αλέξη Τσίπρα με την Τζούλια Αλεξανδράτου, όταν ξεπετάχτηκε ξαφνικά πίσω από τον καναπέ ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ και δήλωσε «παρών»
«Έτοιμος και στη διάθεση όποιου τον χρειαστεί, προκειμένου να .......σχηματιστεί μια ευρύτερη κυβέρνηση συνεργασίας των δημοκρατικών δυνάμεων», δήλωσε για άλλη μια φορά ο Ευάγγελος Βενιζέλος, όταν ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ και η εκπρόσωπος του κόμματος «ΠΑΝΟ», συνήλθαν από την τρομάρα και τον ρώτησαν τι δουλειά έχει πίσω από τον καναπέ.

Λιγο πριν τη διακοπή, η Τζούλια Αλεξανδράτου, είχε εμφανιστεί «θετική στην πρόταση μιας συνεργασίας για την ανατροπή του μνημονίου», που της μετέφερε ο Αλέξης Τσίπρας. Μάλιστα, του ζήτησε να υπογράψει και ένα αυτόγραφο πάνω στη μπλούζα της, καθώς όπως δήλωσε, «τον έχει δει στην τηλεόραση και θαυμάζει τη δουλειά του».

Λίγο πριν, στα πλαίσια του ίδιου κύκλου επαφών, ο Αλέξης Τσίπρας είχε εξασφαλίσει και τη συνεργασία της Λούκας Κατσέλη, η οποία υποσχέθηκε ότι θα πείσει με την σειρά της και τον Κώστα Μπίγαλη να συμπαραταχθεί.

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι την ώρα που ο Ευάγγελος Βενιζέλος οδηγούνταν έξω από την αίθουσα από τους άντρες της ασφάλειας, έσκισε το πουκάμισό του για να δείξει τη μπλούζα με το σήμα του ΣΥΡΙΖΑ που φορούσε από μέσα, ενώ επιφυλάχθηκε ότι στη σημερινή συνάντησή του με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, θα του κάνει μια πρόταση «στην οποία δεν θα μπορέσει να αντισταθεί».


(Σημείωση: Το κείμενο αυτό αποτελεί προϊόν επινόησης με στόχο τη σάτιρα και σε καμμία περίπτωση δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα. Καταναλώστε το υπεύθυνα)

Κάντε Like στη σελίδα του Moufanet στο Facebook

protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου