Τρίτη 29 Μαΐου 2012

ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΜΕ.ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΙ ΟΙ «ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΥΓΕΙΑΣ»…!!!

Αλήθεια τι έγινε με τα περίπου 5.000.000 εμβόλια που πλήρωσε ο Ελληνικός λαός;
 
Για όλα αυτά , ας μας απαντήσει ο πολύς βαρύς και ασήκωτος που θέλει να είναι το Νο 2 της Ν.Δ. ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ…!!!
 
Κάτι ανάλογο θα γίνει με τα πανεπιστήμια μας , με τα προϊόντα μας, με τις επιχειρήσεις μας, και γενικά με το κράτος μας…!!!
 Είναι προετοιμασμένοι οι πολιτικοί μας και μάλιστα όχι ...μόνο οι Έλληνες, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, για να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο,ή συμμετέχουν σε ένα τέτοιο σενάριο διάλυσης της δομής της λειτουργίας των χωρών;
 
Ας προβληματιστούμε με τις χτεσινές δηλώσεις του ΖΑΚ ΝΤΕΛΟΡ πού στην ουσία αφήνει να εννοηθεί ότι οι ευρωπαϊκές κυβερνήσεις σέρνονται από "παιδαρέλια" χωρίς όραμα και κάποιοι επιτήδειοι τους παρασύρουν στην διάλυση της δομής της λειτουργίας των χωρών…!!!..Εκτός από τα παραοικονομικά μεγαλοκαταστήματα που πουλάνε αέρα και λέγονται ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ και σήμερα δραστηριοποιούνται μόνο στην οικονομία, σε λίγο καιρό θα δούμε να εμφανίζονται και γραφεία φαρμακευτικών βιομηχανιών που θα στοχεύουν την δημόσια υγεία και θα ονομάζονται «ΔΙΕΘΝΕΙΣ ΟΙΚΟΙ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ»…!!!

Φανταστείτε να ανακοινώνει ένα γραφείο που θα αυτοχρηστεί ως «ΔΙΕΘΝΗΣ ΟΙΚΟΣ ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ ΥΓΕΙΑΣ» ότι η δημόσια υγεία στην Ελλάδα δεν είναι πιστοποιημένη και ότι όλα τα νοσηλευτικά ιδρύματα δεν παρέχουν εγγύηση για την αντιμετώπιση των ποιο απλών περιστατικών…!!!
Κάτι ανάλογο να γίνει με τα πανεπιστήμια μας , με τα προϊόντα μας, με τις επιχειρήσεις μας, και γενικά με το κράτος μας…!!!
Είναι προετοιμασμένοι οι πολιτικοί μας και μάλιστα όχι μόνο οι Έλληνες πολιτικοί, αλλά και ολόκληρης της Ευρώπης, για να αντιμετωπίσουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο,
ή συμμετέχουν σε ένα τέτοιο σενάριο διάλυσης της δομής της λειτουργίας των χωρών;
Τελικά εδώ παίζεται το εξής παιγνίδι:
  1. Εάν οι πολιτικοί μας είναι βλάκες και τους παραμυθιάζουν οι ξένοι οίκοι αξιολόγησης υγείας τότε δεν κάνουν για πολιτικοί…!!!
  2. Εάν όμως συμμετέχουν στο παιγνίδι των «διεθνών οίκων αξιολόγησης» είναι απατεώνες…!!!
  3. Εάν εκβιάζονται από τους ανωτέρω οίκους δεν κάνουν για πολιτικοί…!!!
  4. Εάν συμβαίνουν όλα τα παραπάνω είναι επικίνδυνοι για την δημόσια Υγεία…!!!
  5. Εάν έβαλλαν την χώρα να δαπανήσει μερικά εκατομμύρια ευρώ, είναι επικίνδυνοι για την δημόσια οικονομία…!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου