Κυριακή 20 Μαΐου 2012

ΕΤΣΙ ΚΟΥΚΟΥΛΩΣΕ ΤΟ ΣΚΑΝΔΑΛΟ ΤΟΥ ΓΕΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΙΚΟΥ ΝΙΚΑΙΑΣ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΥ


samaras-avramopoulos
ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΟΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΣΥΓΚΑΛΥΨΕ Ο "ΜΑΓΟΣ" ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΩΝ
Επειδή και το θράσος έχει όρια, κάποιοι σε αυτό το τόπο πρέπει να μάθουν να το βουλώνουν.
Ειδικά όταν από το παρασκήνιο επιχειρούν με αθέμιτους τρόπους και ανοίκεια μέσα, να δημιουργούν προβλήματα στην ......ελεύθερη και ακηδεμόνευτη(και όχι αργυρώνητη)δημοσιογραφία. Εκεί που τους παίρνει να τα κάνουν κι όχι σε μας.
Από προχθές ο αντιπρόεδρος της ΝΔ, δεξί χέρι του Σαμαρά και εκ των διαχειριστών της εσωκομματικής κρίσης μέσα στο κόμμα της Συγγρού, πρώην υπουργός Εθνικής Άμυνας Δημήτρης Αβραμόπουλος, έχει πικραθεί τάχα που κάναμε αναφορά-μιλώντας για τα προβλήματα του ΕΣΥ-στον ίδιο και τον στενό του συνεργάτη, Αριστείδη Καλογερόπουλο, για τα αίσχη του Γενικού Κρατικού Νικαίας(του μεγαλύτερου νοσοκομείου της Δυτικής Αθήνας)που οδηγήθηκε και από τους χειρισμούς τους, στην πτώχευση και στην υποβάθμιση.
Όταν ο υπογράφων παρουσίαζε το Αποκαλυπτικό Δελτίο στο Extra3, ο εργαζόμενος του νοσκομείου Π.Ο(τα πλήρη στοιχεία του στην διάθεση κάθε ενδιαφερόμενης αρχής), ήρθε στο κανάλι και μου κατήγγειλε απίστευτα περιστατικά. Ότι(χοντρικά)κάποιοι "ποντικοί" του νοσοκομείου με δόλιους τρόπους χαλούσαν τα πλυντήρια, έκαναν διαγωνισμούς χωρίς αξιοκρατικές διαδικασίες, υπέγραφαν χαρτιά διαγωνισμών αφήνοντας κενό το σημείο που αναφερόταν το ποσό της συμφωνίας, γινόταν κατασπατάληση δημοσίου χρήματος.
avramopoylos-kalogeropoylos
Μετά την δημοσιοποίηση του θέματος, πήγαμε στο υπουργείο Υγείας για να δώσουμε τον φάκελο του σκανδάλου στον τότε ΓΓ.του Υπουργείου Υγείας, Αριστείδη Καλογερόπουλο.
Όσα υπήρχαν στο φάκελο ήταν κατευθείαν για εισαγγελέα. Τον φάκελο πήρε ο κολλητός του Αβραμόπουλου, τον έβαλε στο συρτάρι και ενώ ειδοποιήθηκε και ο υπουργός(ο υπογράφων του ζήτησε να μεσολαβήσει για να πάει ο βόρβορος στην εισαγγελική αρχή), η υπόθεση μπήκε στο συρτάρι.
Ο εργαζόμενος μετά από λίγο καιρό μηνύθηκε από τους καταγγελόμενους, τον κάθισαν στο σκαμνί και με δίκες(επειδή προσπάθησε να πει την αλήθεια)υπέστη μαζί με μένα διώξεις, ταλαιπωρίες, έξοδα, ψυχική ταλαιπωρία.
Δεν θα ξεχάσω τον καταγγέλλοντα εργαζόμενο (έναν άντρα δυο μέτρα)να λυγίζει και να κλαίει σαν μικρό παιδί, στις σκάλες του υπουργείου Υγείας γιατί δεν τον άκουσε κανένας για όσα κατήγγειλε. Βρήκαμε τον μπελά μας.
Μοναδικός παραστάτης βοήθειας σε αυτή την ιστορία, ο τότε διοικητής του νοσοκομείου, γνωστό στέλεχος της Ν.Δ , Θανάσης Παπαχριστόπουλος. Εξάιρετος γιατρός και πολύ καλός άνθρωπος.
Αυτά ήθελα να θυμίσω στον κ.Αβραμόπουλο για να σταματήσει να μας ενοχλεί και να μας δημιουργεί προβλήματα στην δουλειά μας.
Το βράδυ θα βγάλουμε όλα τα χαρτιά της δυσώδους υπόθεσης. Για να καταλάβει ο λαός ποιοι επιχειρούν να ξαναναστήσουν την δεξιά των δεινοσαύρων που επιχειρεί να φιμώσει την ελεύθερη δημοσιογραφία και να υποδουλώσει τη χώρα στο μνημόνιο και τα "αγαθά" του.
Κανένας οίκτος για κανέναν. Για μας το ποτάμι δεν γυρίζει πίσω. Την έχουμε κάψει τη γούνα μας, έχουμε φάει πολύ λάσπη αλλά δεν τους υπολογίζουμε.
Ο βρεγμένος την βροχή δεν την φοβάται κύριοι. Και ασφαλώς δεν φοβάται και σας.
Πάμε λοιπόν να δούμε ποιοι είναι οι πιο μάγκες. Εσείς με τα φράγκα ή εμείς με την ψυχή;


Σ.Χ
makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου