Κυριακή 20 Μαΐου 2012

Πολιτικό και δικαστικό σεισμό θα προκαλέσει το ημερολόγιο του Άκη

Τις φράσεις-κλειδιά που περιέχονται... στο ημερολόγιο του Άκη Τσοχατζόπουλου προσπαθούν να αποκρυπτογραφήσουν οι ανακριτές και οι εισαγγελείς προκειμένου να στηρίξουν τις κατηγορίες κατά του πρώην υπουργού αλλά και ...άλλων κατηγορουμένων.
Ωστόσο, φαίνεται ότι είναι αρκετά δύσκολο να θεμελιωθούν και να στοιχειωθετηθούν επαρκώς κατηγορίες που αφορούν πρόσωπα με το όνομα «Βούδας» ή «βοσκός».
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Το Βήμα» το πρόσωπο που κυρίως στοχοποιείται από τις σημειώσεις σύμφωνα με τα μέχρι στιγμής στοιχεία, φαίνεται να είναι κατηγορούμενος και σε άλλη μεγάλη υπόθεση.
O συγκεκριμένος φέρεται να είναι ο «βοσκός» του επίμαχου ημερολογίου.
Σύμφωνα με εισαγγελικές πηγές που επικαλείται το δημοσίευμα, η «αποκρυπτογράφηση» του ημερολογίου αναμένεται να προκαλέσει πολιτικό και δικαστικό σεισμό.
Η πλειονότητα των στοιχείων πάντως, δείχνουν πως τα τελευταία χρόνια ο κ. Τσοχατζόπουλος φαίνεται να αντιμετώπιζε μεγάλη οικονομική στενότητα.

newscode.gr 

Διαβάστε περισσότερα: 24ωρο: Πολιτικό και δικαστικό σεισμό θα προκαλέσει το ημερολόγιο του Άκη http://24wro.blogspot.com/2012/05/blog-post_7807.html#ixzz1vPvxBAPt

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου