Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Η ΕΘΝΙΚΗ ΣΩΤΗΡΙΑ ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ Αλέξης Τσίπρας: Μήνυμα ειρηνικής επανάστασης και ανατροπής με αποδέκτη την Μέρκελ


«Οι υπογραφές της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ απονομιμοποιήθηκαν από τον ίδιο το λαό. Αν κατορθώσουν να φτιάξουν κυβέρνηση τα δύο κόμματα θα είναι από τη νόθευση του νόμου» δήλωσε ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Τσίπρας για το εκλογικό αποτέλεσμα.
«Απο αύριο θα επιδιώξουμε συνεννόηση με τις δυνάμεις της Αριστεράς για σχηματισμό κυβέρνησης. Διαβεβαίωνω τους νέους ψηφοφόρους του ΣΥΡΙΖΑ ότι αρχίζει ένα νέο ταξίδι στον... κόσμο της πολιτικής. Την εμπιστοσύνη τους την εκλαμβάνω ως ευθύνη να μην αποφασίζουμε ερήμην τους» πρόσθεσε.

«Ο λαός κατανοεί ότι η εθνική σωτηρία δεν περνάει από το Μνημόνιο αλλά από τον εκλογικό νόμο. Το εκλογικό αποτέλεσμα είναι ισχυρό μήνυμα ανατροπής και ειρηνικής επανάστασης στην Ευρώπη. Εμείς στέλνουμε σήμερα μήνυμα ότι θα τα καταφέρουμε χωρίς Μνημόνιο, χωρίς βάρβαρα μέτρα. Είναι δύσκολο το έργο μας. Αύριο είναι μια καινούργια μέρα για το λαό. Κερδίσαμε μια μάχη αλλά όχι το πόλεμο. Θα προσπαθήσουμε να στηρίξουμε όσους έχουν ανάγκη την αλληλεγγύη μας» κατέληξε ο κ. Τσίπρας.
np

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου