Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

ΤΡΕΛΑΝΕ ΤΗΝ ΕΛ.ΑΣ Η ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ! ΥΠΟ… ΦΡΟΥΡΗΣΗ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ


elas-xrisiaygi
Ένας ιδιότυπος συναγερμός χτυπάει στο αστυνομικό μέγαρο της λεωφόρου Αλεξάνδρας, μετά την απροσδόκητη άνοδο της Χρυσής Αυγής .
Η αλλαγή που έχει φέρει στους κόλπους της ΕΛ.ΑΣ. η είσοδος του αμφιλεγόμενου κόμματος στο Κοινοβούλιο είναι πασιφανής. Αστυνομικοί της κρατικής ασφάλειας που μέχρι και τις εκλογές παρακολουθούσαν στενά τις ......
κινήσεις Χρυσαυγιτών, ιδιαίτερα μετά και τη δολοφονία του Μανώλη Καντάρη τον περασμένο Μάιο στη Βικτώρια, πλέον αναλαμβάνουν το ρόλο φρούρησής τους, επικαλούμενοι τη νομοθεσία.
Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πηγές, στελέχη της ΕΛ.ΑΣ. αναφέρουν ότι, μέλη της Χρυσής Αυγής που είχαν τεθεί υπό παρακολούθηση από ομάδα 20-30 αστυνομικών της κρατικής ασφάλειας, πλέον θα φρουρούνται, μιας και η νομοθεσία ορίζει ότι, οι βουλευτές έχουν στη διάθεσή τους έναν ή δύο φρουρούς για την προστασία τους.
Ως εκ τούτου, υπολογίζεται ότι περίπου 80-100 αστυνομικοί αναμένεται να διατεθούν για την φρούρηση μελών, αλλά και των γραφείων της Χρυσής Αυγής.
Ενδιαφέρον παρουσιάζει το γεγονός ότι, η οργάνωση έχει εκ των προτέρων σχηματίσει σύστημα «αυτοπροστασίας» με δικά της μέλη, άρα το μόνο που μένει να διαπιστωθεί είναι, εάν οι αστυνομικοί θα «συνυπάρξουν» με τις ομάδες αυτές, ή ακόμη και αν θα δεχτούν την αστυνομική φρούρησή τους τα μέλη της Χρυσής Αυγής.

makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου