Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Παύλος Χαϊκάλης: "Δεν έχουμε πρόβλημα με τον Πρόεδρο, αλλά με την Προεδρία της Δημοκρατίας"


Υπονοούμενα για τους υπαλλήλους της Προεδρίας της Δημοκρατίας αναφορικά με το non paper του Πάνου Καμμένου αφήνει ο βουλευτής των Ανεξάρτητων Ελλήνων Παύλος Χαϊκάλης, ο οποίος σε συνέντευξή του στον Βήμα FM 99,5 λέει ότι ο αριθμός του φαξ, από όπου εστάλη το έγγραφο προς τα κόμματα είναι από το σπίτι υπαλλήλου της...
Προεδρίας στην Πεντέλη.

«Όλα αυτά που έγιναν με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας είναι προβοκάτσια αισχίστου είδους» λέει και συνεχίζει, τονίζοντας ότι στην Προεδρία της Δημοκρατίας υπάρχουν κάποια προβλήματα.

«Όταν ο αριθμός του φαξ, από όπου εστάλη το έγγραφο στα κόμματα είναι από το σπίτι υπαλλήλου της Προεδρίας της Δημοκρατίας στην Πεντέλη, νομίζω ότι εκεί τα πράγματα αρχίζουν να σοβαρεύουν. Και νομίζω ότι αρχίζει να χάνει το κύρος της και η Προεδρία της Δημοκρατίας. Δεν μπορείς να στέλνεις από το σπίτι σου φαξ στα κόμματα. Λίγο περίεργο αυτό».

Και συνεχίζει λέγοντας: «Κάτι έχει γίνει με την Προεδρία. Κάποιοι θεωρούν ότι χτυπάμε τον Πρόεδρο. Εμείς δεν κρίνουμε τους θεσμούς, ούτε χτυπάμε τον Πρόεδρο. Ούτε έχουμε κάποιο πρόβλημα με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Εμείς έχουμε πρόβλημα με την Προεδρία της Δημοκρατίας και τους υπαλλήλους της.

Κάτι έχει συμβεί εκεί. Δεν το ξέρουμε. Δεν θα το αφήσουμε το θέμα. Θα φτάσουμε νομικά όπου πρέπει και θα εξαντλήσουμε κάθε νόμιμο ένδικο δικαίωμά μας. Αυτό είναι αρχή μας. Για να το ξεκαθαρίσουμε».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου