Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Όταν η δημοσιογραφία ξεπερνά τα όρια της σοβαρότητας τότε γίνεται δημοσιοκαφρία.


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Οι παρουσίες ανθρώπων που αυτοανακηρύσσονται δημοσιολόγοι ή δημοσιογράφοι σε τηλεοπτική εκπομπή στο κανάλι ΕΝΑ της πόλης της Καβάλας, προχώρησαν σε μια ενορχηστρωμένη επίθεση εναντίον του νεοεκλεγέντος Βουλευτή της Δράμας Νικολάου Σμολοκτού με το κόμμα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Η προσπάθεια αυτή έγινε από τα ......ντόπια συμφέροντα της διαπλοκής, με σκοπό αφ’ ενός να πλήξουν τον Βουλευτή Δράμας και αφ’ ετέρου  τον Πρόεδρο του κινήματος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνο Καμμένο, που μέσα σε δύο μήνες κατάφεραν ο μεν πρώτος να κομματιάσει το δικομματισμό στη Δράμα, όπου για πρώτη φορά μετά  το 1967 έχει να εκλεγεί βουλευτής από άλλο κόμμα πλην των παραδοσιακών, ο δε δεύτερος να τον διαλύσει σε Πανελλαδικό επίπεδο και να φέρει την ελπίδα και το χαμόγελο στον Ελληνικό λαό με το Κίνημα των Ανεξάρτητων Ελλήνων.
Σε πείσμα όλων αυτών εμείς δηλώνουμε ότι θα συνεχίσουμε τον αγώνα για κοινωνική δικαιοσύνη και  Ανεξάρτητη Ελλάδα μέχρι να εκδιώξουμε τους  οικονομικούς κατακτητές και την Τρόικα από την Πατρίδα μας. Επίσης, δεν θα χαριστούμε σε κανένα φερέφωνο της τοπικής διαπλοκής που θα θελήσει να προσβάλει με λόγια και έργα τους Ανεξάρτητους Έλληνες και τους αγωνιστές του κινήματος.

Από το Γραφείο Τύπου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου