Πέμπτη 10 Μαΐου 2012

Α.Παπαρήγα: "Ο λαός να διορθώσει την ψήφο του"

Α.Παπαρήγα:  Ο λαός να διορθώσει την ψήφο του
Και βέβαια, "συντρόφισσα" Αλέκα θα πρέπει ο λαός να διορθώσει την ψήφο του....Προς όλα τα κόμματα...Και πρώτα προς το δικό σου κόμμα, το ΚΚΕ....Γιατί, το 8% που σου έδωσε ο λαός, φάνηκε οτι ήταν υπερπολλαπλάσια πολύ μεγάλο για τις προσδοκίες που είχαν οι ψηφοφόροι σου....Σου το έδωσαν μήπως και ευαισθητοποιηθείς και συνεργαστείς με τις άλλες αριστερές δυνάμεις του τόπου και συγκροτήσετε κυβέρνηση για να κυβερνηθεί η χώρα....Αλλά εις μάτην.....Μόλις σου απήθυναν πρόσκληση για συνεργασία, ακόμα χειρότερα μόλις σου πρόσφεραν και πρωθυπουργία, έκανες πως δεν άκουσες....και απέφυγες τη συγκεκριμένη πρόταση όπως "ο διάολος το λιβάνι"....Προς τι λοιπόν ζητάς και πάλι την ψήφο του λαού;;;;Για να είσαι απλώς βουλευτής και αρχηγός του ΚΚΕ και να οργανώνεις πορείες;;;;Αυτά θα πρέπει να το καταλάβετε, οτι τελείωσαν....Ο λαός και η χώρα θέλει προσπάθεια απ' όλους εσάς τους πολιτικούς να του προσφέρεται λύση στα προβλήματα που αντιμετωπίζει η χώρα και ο λαός...Όποιος θεωρεί οτι δεν μπορεί να συμμετέχει σ' αυτή την προσπάθεια είτε γιατί δεν μπορεί είτε γιατί δεν θέλει να προσφέρει τις δυνάμεις του για την ανάταξη της χώρας, είναι προτιμότερο να κάτσει σπίτι του.....Και βέβαια θα πρέπει ο λαός να διορθώσει την ψήφο του....δίνοντας στο ΚΚΕ αυτό που του αξίζει...ένα ποσοστό τόσο όσο για να ξαναγίνετε βουλευτές ορισμένοι και ορισμένες, προκειμένου να μην χάσετε και την πολυαγαπημένη βουλευτική αποζημίωση....
Η γγ του ΚΚΕ στη διάρκεια συνέντευξης τύπου άσκησε κριτική και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: "Γιατί δεν έλεγε από την αρχή ότι ήθελε εκλογές; Να πάρει αυτοδυναμία με το .......
μπόνους των 50 εδρών; Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις."

Να αναλάβει ο λαός τις ευθύνες του μέσα από νέες εκλογές ζητά η γγ του ΚΚΕ Αλέκα Παπαρήγα.
"Καλούμε το λαό να διορθώσει την ψήφο του, αν θέλει να συγχρονιστεί με τις εξελίξεις" σημείωσε χαρακτηριστικά στη διάρκεια συνέντευξης τύπου την Πέμπτη.

Κριτική άσκησε και στον ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας χαρακτηριστικά: Γιατί δεν έλεγε από την αρχή ότι ήθελε εκλογές; Να πάρει αυτοδυναμία με το μπόνους των 50 εδρών; Δεν μπορείς να κοροϊδεύεις.

» Εμείς αν ήμασταν στη θέση του και είχαμε την πολιτική του, αυτό θα κάναμε. Συνεργασία σημαίνει σύνθεση. Για αυτό προτείναμε εκλογές, για να σταματήσει αυτή η κοροϊδία. Να αναλάβει ο λαός τις ευθύνες του.»

.imerisia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου