Παρασκευή 11 Μαΐου 2012

Παραίτησε το πολιτικό συμβούλιο του κόμματος ο Βενιζέλος

BenΣαρωτικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ. Ο Ευάγγελος Βενιζέλος ζήτησε και πήρε πριν από λίγες ώρες τις παραιτήσεις των μελών του πολιτικού συμβουλίου του κινήματος, δικαιώνοντας όσα είχε γράψει προχθές το.... spirospero.gr. 

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε ότι «υπάρχει αναντιστοιχία των οργάνων του ΠΑΣΟΚ με την ελληνική κοινωνία» και ότι «τα όργανα με τη σημερινή τους σύνθεση δεν είναι αντιπροσωπευτικά». Παράλληλα, ανακοίνωσε ότι καταργούνται και όλα τα όργανα του ΠΑΣΟΚ σε νομαρχιακό περιφερειακό επίπεδο.
Παράλληλα προανήγγειλε επιτροπή ανασυγκρότησης ενόψει του συνεδρίου που έχει προγραμματιστεί για τις 3 Σεπτεμβρίου στην οποία θα μετέχουν οι εκλεγμένοι βουλευτές και μια σειρά άλλων στελεχών του κινήματος τα ονόματα των οποίων θα γίνουν γνωστά τις επόμενες ημέρες.
Παράλληλα, λίγη ώρα νωρίτερα η εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά, σχολιάζοντας δηλώσεις του εκλεγμένου βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιάννη Δραγάκη για ορισμένους που παρακινούν τους ευρωπαίους να μας διώξουν από το ευρώ, δήλωσε:
«Να βγει να πει ποιόν ακριβώς εννοεί ο κ. Δραγασάκης. Αυτά τα πράγματα είναι άθλια αυτή την κρίσιμη στιγμή. Να πει ο ΣΥΡΙΖΑ αν απηχούν την επίσημη θέση του κόμματος του. Είναι προφανές ότι αυτή η συζήτηση γίνεται για να αποπροσανατολιστεί από την ουσία επιστολής Τσίπρα ο οποίος έχει ήδη προσαρμοστεί κ δεν κάνει καμία αναφορά για καταγγελία σύμβασης.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου