Πέμπτη 3 Μαΐου 2012

ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΑΣΤΑ...


athanas
ΑΠΑΝΤΗΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΔΙΚΑΣΤΑ...
Όσο πλησιάζουν οι εκλογές, τόσο εντείνονται όπως μαθαίνουμε οι διαμαρτυρίες για την απόφαση του Αντώνη Σαμαρά να θέσει επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας τον αρεοπαγίτη και πρόεδρο της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χαράλαμπο Αθανασίου.
Ανάμεσα σε αυτές, το Makeleio.gr ξεχώρισε αυτή της, επί 12ετίας, συμβούλου του Ερυθρού Σταυρού, κ. Ευαγγελίας Σταύρακα, η οποία έχει παραδοθεί εγγράφως στον ......
Πρόεδρο της ΝΔ.
Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας επιβεβαίωσε ότι ενημέρωσε σχετικά τη Συγγρού, ενώ αξίζει να διαβάσουμε το περιεχόμενό της επιστολής της.
Κύριε Σαμαρά
Με έκπληξη πληροφορήθηκα ότι επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας της ΝΔ είναι ο Χαράλαμπος Αθανασίου. Ο εν λόγω κύριος, όταν επρόκειτο να συζητηθεί η έφεση του Προέδρου του ΕΕΣ Ανδρέα Μαρτίνη κατά της αποφάσεως του Μονομελούς Πρωτοδικείου Αθηνών που δέχτηκε την αγωγή μου και ακύρωσε τις αρχαιρεσίες του ΕΕΣ για την ανάδειξη Προέδρου και Διοικητικού Συμβουλίου του ΕΕΣ, τηλεφώνησε με το κινητό του στον αδελφό μου που είναι συνάδελφος του, του είπε ότι μελέτησε τη δικογραφία του Μαρτίνη, είδε ότι υπάρχουν παραλείψεις από την πλευρά του Μαρτίνη και πως διαβιβάζει πρόταση των δικηγόρων του κ. Μαρτίνη να μην παραστώ στη δίκη της εφέσεως με αντάλλαγμα να διοριστώ αντιπρόεδρος στο νοσοκομείο Ερρίκος Ντυνάν.
Αρνήθηκα τη δελεαστική αυτή πρόταση διότι είμαι Ελληνίδα που αγωνίζεται για την κάθαρση στον ΕΕΣ, γαλουχημένη από τα βιβλία της προγιαγιάς σας Πηνελόπη Δέλτα που αποπνέουν πατριωτισμό και ανθρωπισμό. Ο ίδιος κύριος, ενώ είναι γνωστή η φιλία του με τον Ανδρέα Μαρτίνη σε όλα τα μέλη του ΕΕΣ (έχει διορίσει ο Μαρτίνης δικά του πρόσωπα στον ΕΕΣ), είχε οριστεί πρόεδρος του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων που θα δίκαζε τον Μαρτίνη για απιστία σε βάρος του ΕΕΣ και δεν ζήτησε την εξαίρεσή του με αποτέλεσμα η Γενική Επιθεωρήτρια του Σώματος Ελλήνων Αδελφών, Μάρω Ελευθερίου να διαμαρτυρηθεί στον τότε προϊστάμενο του Εφετείου Αθηνών, Χαράλαμπο Παπαδάκη και να μεθοδευτεί η αντικατάσταση του Αθανασίου.
Επειδή οι πράξεις αυτές του Αθανασίου δεν συνάδουν με το ήθος που πρέπει να έχει ένας δικαστής και μάλιστα ο επικεφαλής του ψηφοδσελτίου Επικρατείας. Γι΄ αυτό ζητώ να αντικατασταθεί.
Με τιμή
Ευαγγελία Σταύρακα

http://www.makeleio.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου