Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Υπογράφει στον Παναθηναϊκό ο Δώνης!

Σύμφωνα με αποκλειστικές και άριστα διασταυρωμένες πληροφορίες του planet-greece ο Γιώργος Δώνης βρίσκεται με το ενάμισυ πόδι στην Παιανία!...

Ο Φερέιρα φεύγει, ο Γιώργος Δώνης Έρχεται. Ο Γιάννης Αλαφούζος ετοιμάζει από τώρα τις κινήσεις του για τη .......νέα σεζόν, θέλοντας να δημιουργήσει μία ομάδα απόλυτα προσαρμοσμένη στην Ελληνική πραγματικότητα. Το θαύμα του Γιώργου Δώνη με την ομάδα του Περιστερίου, αποτελεί για τον ίδιο το μεγαλύτερο συμβόλαιο.

Έτσι, σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες του planet-greece, ο Δώνης έδωσε τα χέρια με τον Παναθηναϊκό και αμέσως μετά το τέλος των play off, θα γίνουν οι σχετικές ανακοινώσεις.

Κι επειδή στο planet-greece φροντίζουμε να διασταυρώνουμε τις ειδήσεις, εκτός λοιπόν από την πηγή μας στην ΠΑΕ Παναθηναϊκός, απευθυνθήκαμε σε άλλη πηγή μας στον Ατρόμητο. Και από εκεί μας επιβεβαίωσαν την πληροφορία και μάλιστα, μας είπαν ότι ήδη έχουν γίνει συζητήσεις για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Περιστεριωτών από τον Τάκη Λεμονή, χωρίς όμως να έχει επέλθει ακόμη συμφωνία. 
 
http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου