Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Στρατιωτικές τιμές για τον κατηγορούμενο για παιδεραστία ανθυπασπιστή

Κατά γράμμα φαίνεται πως τηρήθηκαν από το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας τα προβλεπόμενα για τις κηδείες αξιωματικών και στην περίπτωση του 34χρονου αυτόχειρα ανθυπασπιστή, ο οποίος αυτοκτόνησε μέσα στα...... κρατητήρια της Αερονομίας, υπό το βάρος των κατηγοριών για παιδεραστία, που αντιμετώπιζε. 

Η κηδεία του 34χρονου έγινε σε χωριό του Αγρινίου, απ’ όπου και καταγόταν, ανοίγοντας έναν κύκλο συζητήσεων στην τοπική κοινωνία περί του κατά πόσον ήταν ηθικά σωστό η τελετή να γίνει με στρατιωτικές τιμές, όταν ο 34χρονος αντιμετώπιζε σωρεία κατηγοριών, έπειτα και από τα ευρήματα στο σπίτι του - ατζέντα με εκατοντάδες ονόματα νέων 14 έως 20 ετών, που κατατάσσονταν με βάση τις ερωτικές τους επιδόσεις και την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά και υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Η κηδεία του αυτόχειρα έγινε παρουσία αξιωματικών, αγήματος, αλλά και της Φιλαρμονικής. Σύμφωνα με τοπικά μέσα ενημέρωσης, οι σμηνίτες μετέβησαν στο χωριό με λεωφορεία, ενώ, μετά το τέλος της κηδείας, σχηματίστηκε πομπή, που κατέληξε στο νεκροταφείο του χωριού, όπου έγινε η ταφή του 34χρονου.

Επίσης, αξιωματικός εκφώνησε επικήδειο λόγο, ενώ το φέρετρο του ανθυπασπιστή ήταν σκεπασμένο με τη γαλανόλευκη, όπως συμβαίνει με τους στρατιωτικούς που χάνουν τη ζωή τους εν ώρα καθήκοντος…
 
 
protothema.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου