Σάββατο 5 Μαΐου 2012

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο λαός θα ακυρώσει στην πράξη τα σχέδιά τους»

ΣΥΡΙΖΑ: «Ο λαός θα ακυρώσει στην πράξη τα σχέδιά τους» Προσπάθεια εκφοβισμού και εκβιασμού των πολιτών από «τις πολιτικές και οικονομικές δυνάμεις του κατεστημένου» καταγγέλλει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος πάντως εκφράζει τη βεβαιότητα πως «ο λαός θα ακυρώσει στην πράξη τα σχέδιά τους».

«Οι πολίτες έχουν εμπειρία, είναι υποψιασμένοι και δεν θα γίνουν θύματα της .......
προπαγάνδας τους», αναφέρει σε σημερινή ανακοίνωσή του και καλεί το λαό «να προσέλθει στις κάλπες και να βάλει τέλος στα μνημόνια και στο πολιτικό σύστημα που του μαυρίζει τη ζωή, που οδήγησε στην κοινωνική χρεοκοπία».
Προσθέτει πως «η αδυναμία της πολιτικής πρότασης του δικομματισμού δεν σημαίνει ακυβερνησία αλλά αντίθετα μια δυνατότητα εναλλακτικής λύσης με κυβέρνηση της αριστεράς».

Ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζει, επίσης, τα εξής: «ο λαός έχει να κερδίσει από αυτή την προοπτική με την ακύρωση του μνημονίου, τη διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του χρέους, την αναδιανομή του πλούτου, τη βιώσιμη ανάπτυξη με απασχόληση και προστασία του περιβάλλοντος, την αποκατάσταση των τεράστιων αδικιών και την προώθηση της δημοκρατίας και της λαϊκής κυριαρχίας. Εκείνοι που θα χάσουν είναι το κεφάλαιο, η διαπλοκή, η διεθνής τοκογλυφία και οι νεοφιλελεύθερες δυνάμεις στην Ελλάδα, στην Ευρώπη και διεθνώς ... Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να ακυρώσουν στην πράξη τα εκβιαστικά διλήμματα ... Η λύση υπάρχει και είναι αριστερά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου