Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΠΑΝΟΣ ΚΑΜΜΕΝΟΣ ΣΤΗ ΜΥΤΙΛΗΝΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΔΗΜΗΤΡΗ ΒΟΝΑΤΣΟ


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ
Σε ιδιαίτερα θερμή ατμόσφαιρα έγινε στις 09:30, Πέμπτη 24 Μαίου 2012,  συνάντηση του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνου Καμμένου με τον δήμαρχο της Μυτιλήνης Δημήτρη Βονάτσο στο γραφείο του, στο δημαρχείο του νησιού.
Ο κ. Βονάτσος, ιστορικό στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και τέως βουλευτής , προσφωνώντας τον Πάνο Καμμένο αναφέρθηκε στον....... αντιμνημονιακό του αγώνα, ο οποίος όπως τόνισε- είχε ως αποτέλεσμα να υποστεί ακόμα και διώξεις από το ίδιο το κόμμα του.
Μίλησε με τα πιο μελανά χρώματα για την εφαρμογή του Καλλικράτη στη  Λέσβο, τονίζοντας χαρακτηριστικά ότι η έκταση του δήμου του, με ό, τι αυτό σημαίνει στην απόλυτη δυσλειτουργία, είναι μεγαλύτερη από τους νομούς Αττικής και Θεσσαλονίκης μαζί.
«Ο Καλλικράτης έχει δολοφονήσει τη δημοκρατία σε κάθε χωριό», είπε με έμφαση ο κ. Βονάτσος, για να απαντήσει ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος:
«Ο Εφιάλτης της τοπικής αυτοδιοίκησης έχει όνομα. Λέγεται Καλλικράτης» και υπενθύμισε ότι στο κυβερνητικό πρόγραμμα των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ υπάρχει η θέση του κινήματος ότι ο Καλλικράτης θα τεθεί στη διαδικασία του δημοψηφίσματος, σε όποιες περιοχές το ζητήσουν.
Στη συνάντηση ήταν παρόντες ο Εκπρόσωπος του κινήματος και βουλευτής Επικρατείας, Τέρενς Κουίκ, ο υπ. βουλευτής Λέσβου, Σπύρος Γαληνός και ο πολιτευτής Λεσβου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Γιώργος Κατζανός.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου