Τρίτη 29 Μαΐου 2012

Το μήνυμα Γερμανών φιλελλήνων…

Το μήνυμα ότι οι Γερμανοί φιλέλληνες εξακολουθούν να στηρίζουν έμπρακτα την Ελλάδα θέλησαν να δώσουν, επισκεπτόμενοι τον αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Θεσπρωτίας κ. Θωμά Πιτούλη, o Peter και η Ingrid Seidel, οι οποίοι για πενήντα χρόνια επισκέπτονται συνεχώς τη χώρα μας για διακοπές, με τα... τελευταία μάλιστα 30 χρόνια να έχουν ως βασικό προορισμό τη Θεσπρωτία.
Το μήνυμα αλληλεγγύης που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των ευρωπαϊκών λαών προς την Ελλάδα, όπως είπαν οι δύο Γερμανοί φιλέλληνες, πρέπει να είναι συνεχές, καθώς η Ευρώπη δεν μπορεί να υπάρξει χωρίς την Ελλάδα, τη χώρα που γέννησε τη Δημοκρατία. «Είμαστε όλοι μια οικογένεια και θα πρέπει να στηρίζουμε ο ένας τον άλλο» τόνισε ο Peter Seidel.
Ο αντιπεριφερειάρχης Θεσπρωτίας ευχαρίστησε το ζευγάρι για την αγάπη που δείχνουν όλα αυτά τα χρόνια στην Ελλάδα και ειδικά στην Ήπειρο, σημειώνοντας ότι όσοι μένουν ευχαριστημένοι από τη φιλοξενία τους στην Ήπειρο γίνονται οι καλύτεροι πρεσβευτές της περιοχής μας στο εξωτερικό, ειδικά στην παρούσα δύσκολη συγκυρία.
olympia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου