Κυριακή 13 Μαΐου 2012

Κύριε Πεπόνη τολμήστε. - Δίωξη εδώ και τώρα

ΠεπόνηςΜαθαίνουμε από έγκυρη πηγή ότι ο άτεγκτος εισαγγελέας του Οικονομικού εγκλήματος κύριος Γρηγόρης Πεπόνης έχει μπροστά του φάκελλο με ατασθαλίες γύρω από τις χρηματοδοτήσεις των άλλοτε κομμάτων εξουσίας ΠΑΣΟΚ και Νέας Δημοκρατίας
Μαθαίνουμε ότι αμφιταλαντεύεται αν θα προβεί σε διώξεις πριν ή μετά τις εκλογές. Τα στοιχεία του φακέλλου Πεπόνη μεταξύ των άλλων περιλαμβάνουν δάνεια που ......
πήραν τα δύο κόμματα πριν από 6 με 7 μήνες από τράπεζες με εγγύηση την χρηματοδότηση με βάση τα ποσοστά τους 40% και 45%.
Οι τράπεζες που χορήγησαν αυτά τα δάνεια δεν έχουν απόφαση των διοικητικών Συμβουλίων. Η απιστία τους προήλθε κυρίως από το γεγονός της πτώσης των ποσοστών των δύο κομμάτων και έτσι η δήθεν εγγύηση είναι έωλη. Ο κύριος Πεπόνης, κατά πληροφορίες, έχει ολοκληρώσει την έρευνα και είναι έτοιμος να ασκήσει ποινικές διώξεις.
Το spirospero.gr που έχει απόλυτη εμπιστοσύνη στον οικονομικό εισαγγελέα προτρέπει τον κύριο Πεπόνη να μην παρασυρθεί από τις πιέσεις που γίνονται για να ασκήσει τις διώξεις μετά από τις νέες εκλογές. Εδώ και τώρα κύριε Πεπόνη ασκείστε τις διώξεις για να γνωρίζει το εκλογικό σώμα τι θα ψηφίσει.

/spirospero

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου