Παρασκευή 4 Μαΐου 2012

"Πολιτικός απατεώνας ο Γερουλάνος!"

Ποιος άρχισε να... τα χώνει και μάλιστα με βαρύτατους χαρακτηρισμούς κατά του Παύλου Γερουλάνου; Πρόκειται για τον... Αχιλλέα Μπέο, ο οποίος για ακόμη μία φορά επιτέθηκε φραστικά κατά των κ.κ. Γερουλάνου και Μπιτσαξή σε συνέντευξή του στο Novasport fm.
Ειδικότερα, για τον Παύλο Γερουλάνο είπε τα εξής: «Μιλάμε για έναν ανεπάγγελτο και επειδή η μάνα του είχε γνωριμίες, τον έκανε υπουργό Πολιτισμού. Ένα ένσημο δεν έχει βάλει. Καταλήστεψαν τα ......μουσεία επί ημερών του. Είχε στείλει επιστολή ο Ολυμπιακός Βόλου και έλεγε ότι θέλουμε να μάθουμε για τον φάκελο για να τον συμπληρώσουμε. Ουδέποτε μας απάντησε. Ουδέποτε έδωσε προθεσμία. Αυτά που λένε είναι ψέματα. Είναι πολιτικός απατεώνας ο Γερουλάνος. Μισεί το ποδόσφαιρο και τον αθλητισμό, όπως και ο Μπιτσαξής.
Έκανε αθλητικό νόμο που διώχνει τους επιχειρηματίες και δημιουργεί ‘αυτοφωράκηδες’. Γνωρίζει όποιος έκανε τον αθλητικό νόμο; Αν κάνει επεισόδια ένας ανεγκέφαλος, θα έχει ευθύνη ο πρόεδρος; Είναι γελοία πράγματα. Μια πρόταση έχουν για το καλό του ποδοσφαίρου; Έκανε νόμο να γεμίσουν οι ΠΑΕ ‘αυτοφωράκηδες’. Το ίδιο θα γίνει και τώρα, όπως παλαιότερα στα νυχτερινά κέντρα. Αυτοί διώχνουν τους ανθρώπους από το ποδόσφαιρο. Είναι λάτρης του τζόγου ο Μπιτσαξής. Βιώνω ένα γολγοθά και έστειλε επιστολή στην ΠΑΕ ότι ο φάκελος θα επανεξεταστεί την ερχόμενη Πέμπτη. Και ποιος είσαι εσύ; Θα είσαι στην κυβέρνηση; Περιμένω ειρηνική διαδήλωση σήμερα. Ο Ολυμπιακός Βόλου συνεχίζει να υπάρχει. Ενόψει των εκλογών, λέει ότι θα επανεξεταστεί. Με ποιο δικαίωμα δεσμεύεις την ΕΕΑ. Για να δείτε για τι απατεώνες μιλάμε. Η ΕΕΑ είναι διορισμένη από τον κάθε υπουργό. Δεν είναι αρμοδιότητα του Μπιτσαξή, γιατί δεν θα είναι γγΑ.
Και το ΠΑΣΟΚ να βγει, από την πόρτα δηλαδή… Η νέα κυβέρνηση θα επιλέξει νέα στελέχη. Βγήκε πρόσφατα η κόρη του Γεννηματά και είπε οφείλουμε να πούμε αλήθειες. Θα κάνουμε αυτό, θα κάνουμε εκείνο, Τόσα χρόνια τι λέγατε; Κουράσατε τον κόσμο. Με τρομοκρατία θα κυβερνήσετε την Ελλάδα; Φύγετε να δοκιμάσει ο λαός κάτι νέο. Αρκετά. Είναι λυπηρό. Ένας περαστικός είναι ο Γερουλάνος. Ανεπάγγελτος. Ξέρει αν η μπάλα είναι στρογγυλή ή τετράγωνη;»...
http://planet-greece.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου